Reportaje

24.10.2007 EXPOZIŢIA-IARMAROC „IMOBIL MOLDOVA’2007” VA ÎNTRUNI PESTE 40 DE COMPANII SPECIALIZATE

24.10.2007 EXPOZIŢIA-IARMAROC „IMOBIL MOLDOVA’2007” VA ÎNTRUNI PESTE 40 DE COMPANII SPECIALIZATE

Chişinău, 24 octombrie. (INFOTAG). A doua ediţie a expoziţiei specializate de bunuri imobiliare „Imobil Moldova’ 2007”, care se va desfăşura la centrul expoziţional „Moldexpo”, în perioada 1-4 noiembrie, va întruni cca 40 de companii din domeniu, s-a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG.

„Imobil – 2007” este organizat de către compania „Poliproject Exhibitions”, Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru, Agenţia Construcţii şi Dezvoltarea Teritoriului. Partenerul oficial al expoziţiei este Camera Naţională de Imobil.

Arcadie Andronic, Director General „Poliproject Exhibitions”, a informat că, acum, pe piaţa imobiliară autohtonă activează peste 130 de companii. „Este îmbucurător faptul că piaţa imobiliară autohtonă se dezvoltă, de aceea şi această expoziţie are dreptul la viaţă. În cadrul expoziţiei „Imobil Moldova’ 2007” vor fi prezente atît companiile private, cît şi cele de stat. Vizitatorii expoziţiei vor putea obţine consultaţii detaliate privind problemele de înregistrare, privatizare, sistemul de impozitare. În anul trecut, expoziţia a fost vizitată de 7 mii de persoane, pentru anul curent se planifică cca 10 mii de vizitatori”, a spus Andronic

Olga Buzu, şefă de direcţie la Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru, a anunţat că, în primele două zile ale expoziţiei, vor avea loc mai multe seminare specializate, la care se va discuta despre cadastrul bunurilor imobiliare în Moldova şi aspecte comparative cu sisteme similare în Europa, piaţa serviciilor de evaluare a bunurilor imobiliare, consolidarea terenurilor, sistemul automatizat de evaluare a bunurilor.

În cadrul „Imobil Moldova’ 2007” vor fi anunţaţi şi cîştigătorii concursului „Realtor 2007” organizat de către pagina web www.baza.md.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.