Reportaje

LOCUITOAREA COMUNEI CIORESCU L-A ACUZAT PE PRIMAR DE REFUZUL DE ELIBERARE A AUTORIZAŢII PENTRU CASĂ

14 aprilie, 2021
LOCUITOAREA COMUNEI CIORESCU L-A ACUZAT PE PRIMAR DE REFUZUL DE ELIBERARE A AUTORIZAŢII PENTRU CASĂ

Lilia Manoli, locutoarea comunei Ciorescu, l-a acuzat pe primarul localităţii Ivan Scripnic că a refuzat ilegal să elibereze autorizaţii pentru casă, a cărei construcţie a fost finanţată de firma fiilor ei.

Ea a spus marţi, într-o conferinţă de presă la agenţia INFOTAG, că firma Bravo-Construct-Company a început să constriască casa în 2017 pe lotul de teren, care a fost donat fraţilor de către rudele lor.

"În casă sunt opt apartamente. Dintre acestea, copii şi-au lăsat lor două. Celelalte au fost vândute, inclusiv în timpul construcţiei clădirii. În etapa iniţială, primarul a dat de înţeles că ar dori să obţină un apartament în această casă. Iar când a realizat că acest lucru nu se va întâmpla, a promis că întreaga familie Manoli va avea mari probleme", a spus ea.

Potrivit acesteia, oficialul nu a cerut în mod direct bani sau beneficii materiale, ci a acţionat "prin intermediari în modul său obişnuit".

Manoli a menţionat că, fără autorizaţia primarului, casa nu poate fi conectată la alimentaţia cu apă, la reţeaua electrică sau la conducta de gaz.

Ea a făcut apel la preşedintele Maia Sandu şi la deputaţi.

"Ajutaţi-mi familia să rezolve problemele. Opriţi-l pe funcţionarul care a introdus regimul dictaturii în primărie", s-a adresat un locuitoarea din suburbia Chişinăului.

Un proprietar al unui apartament din casă a explicat că l-a cumpărat cu 28 de mii de euro, câştigându-i prin muncă grea în străinătate.

"Nu mă pot caza în el, pentru că este imposibil să trăieşti fără electricitate şi gaz", a spus femeia, solicitând ajutor de la autorităţile competente.

 

Comentarii [ 5 ] Adaugă

  1. 14.04.2021 10:19:45 Nina
    Eu cred la 100 de procente in ceia ce spuna dna Manole.
  2. 14.04.2021 10:25:29 Zosim
    Ce coruptia, mama mie...
  3. 14.04.2021 10:33:29 Stas
    Prosto usi veanut, cogda slisisi tacoe...
  4. 14.04.2021 12:07:47 Sorina
    Rusina pentru acest primar!!!
  5. 13.03.2022 10:35:58 Natalita
    Acest primar ii timpul sa plece agunge atita batae de goc de locatari

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.