Русский Română

Partide politice

PARTIDUL DEMOCRAT CONSIDERĂ INDISPENSABILĂ PARTICIPAREA SA ÎN VIITOAREA COALIŢIE DE GUVERNARE

31 октября, 2014
PARTIDUL DEMOCRAT CONSIDERĂ INDISPENSABILĂ PARTICIPAREA SA ÎN VIITOAREA COALIŢIE DE GUVERNARE Partidul Democrat din Moldova (PDM) a demonstrat că este capabilă să guverneze ţara şi după consultări cu cetăţenii putem spune cu certitudine că după 30 noiembrie se pregăteşte să participe la guvernarea Moldovei, consideră preşedintele PDM, Marian Lupu.

 

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, astfel Lupu a declarat vineri, în cadrul prezentării platformei electorale a PDM. Liderul democraţilor a menţionat că „PDM se bazează pe stimularea economiei, asigurarea locurilor de muncă bine plătite, creșterea veniturilor la buget pentru a asigura ocrotirea familiilor”.

 

„Niciun partid din Republica Moldova nu și-a propus un program atât de ambițios din punct de vedere economic. La baza dezvoltării Moldovei stă stabilitatea. După alegeri vom începe să realizăm proiecte de stimulare a mediului de afaceri şi atragere a investiţiilor, deoarece fiecare milion de euro oferă mii de noi locuri de muncă”, a spus democratul.

 

Preşedintele Parlamentului şi vice-preşedintele PDM, Igor Corman, a indicat că „PDM îşi ia angajamentul să ducă Republica Moldova în Uniunea Europeană”.

 

„Uniunea Europeană reprezintă un model pentru creșterea nivelului de trai. Uniunea Europeană este un model de funcționare a statului de drept și a libertăților individuale, iar fondurile europene înseamnă locuri de muncă bine plătite, bani pentru agricultori, drumuri modernizate, spitale dotate cu aparatură modernă, școli și grădinițe renovate”,a subliniat Igor Corman.