Reportaje

20.06.2006 “GODINA INTERNATIONAL” OFERĂ ARTICOLE DE ELITĂ DINTR-O COLECŢIE EXCEPŢIONALĂ

20.06.2006 “GODINA INTERNATIONAL” OFERĂ ARTICOLE DE ELITĂ DINTR-O COLECŢIE EXCEPŢIONALĂ

Chişinău, 20 iunie (INFOTAG) Compania „Godina International”, distribuitor oficial de ceasuri elveţiene în Republica Moldova, le va oferi clienţilor posibilitatea să cumpere articole de elită „Chopard” dintr-o colecţie exclusivă.

Preşedintele „Godina International”, Alex Caleniuc, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că marca „Chopard” se vinde în magazinele companiei din decembrie 2005. „Am adus colecţia exclusivă „Chopard” în Republica Moldova, aşa că, pe parcursul a trei zile, toţi doritorii vor putea vedea aceste adevărate opere de artă, iar noi, la rîndul nostru, vom afla modelele solicitate de cumpărătorii noştri. Le vom aduce în Moldova în următoarele 1-2 săptămîni”, a promis Caleniuc.

Articolele „Chopard” se adresează persoanelor cu venituri mari. Preţul unii ceas „Chopard” în lume variază de la 3 mii la sute de mii de dolari, iar în Moldova se va oferi un diapazon de preţuri cuprins între $3 mii şi $15 mii. Cel mai scump ceas va costa $50 mii. „Datorită relaţiei directe cu producătorul, vindem ceasuri la acelaşi preţ, ca şi în Europa, inclusiv în Elveţia, aşa că clienţii noştri nu vor trebui să cumpere ceasuri în alte ţări. În plus, clienţilor fideli li se oferă reduceri din preţ. Ceasul „Chopard” este foarte greu de contrafăcut, este un produs cu caracter de unicat. Eu nu am văzut nici un „Chopard” fals”, a declarat preşedintele „Godina International”.

El a menţionat că cererea de ceasuri de elită “Chopard”, considerate scumpe, denotă creşterea bunăstării Republicii Moldova. Din luna decembrie, compania „Godina International” vinde cîte 1-2 modele de ceasuri „Chopard”, lunar.

INFOTAG precizează: Compania elveţiană „Chopard” a fost înfiinţată în anul 1817 şi se specializează în confecţionarea ceasurilor de clasa lux pentru dame şi pentru bărbaţi, precum şi a bijuteriilor.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.