Reportaje

28.06.2006 COMPANIA „MOLDCELL” A LANSAT UN SERVICIU NOU – „MOLDCELL MOBILE OFFICE”

28.06.2006 COMPANIA „MOLDCELL” A LANSAT UN SERVICIU NOU – „MOLDCELL MOBILE OFFICE”

Chişinău, 28 iunie, (INFOTAG). Compania „Moldcell” a lansat, miercuri, un serviciu nou – „Moldcell Mobile Office”, care va fi oferit gratuit clienţilor corporativi, pînă în luna august, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, noul Manager General al companiei, Yusuf Baykan.

Potrivit Agenţiei INFOTAG, Baykan a spus că, în spaţiul post-sovietic, un asemenea serviciu se prestează doar în Letonia şi Rusia.

Cu serviciul MMO, clienţii vor putea expedia, scrie, primi, răspunde la mobil, precum ar fi în birou: calendarul, agenda de contacte şi e-mail-ul funcţionează prin sincronizare instantanee. În momentul în care clienţii vor primi un mesaj pe calculator, ei îl vor recepţiona pe telefon. Ei vor putea citi, redacta, răspunde, primi fişiere – adică tot ceea ce fac la birou, în faţa computerului. În cazul în care clientul va salva în memoria telefonului o nouă persoană de contact, această informaţie va apărea în mod automat, instantaneu, şi în cartea de adrese din programul outlook la computer.

Baykan a precizat că serviciul MMO este la fel de simplu de utilizat, ca şi serviciul SMS, are un grad foarte înalt de securitate şi se va oferi gratuit tuturor doritorilor pentru perioada promoţională de 1 lună. Din luna august, taxa lunară pentru serviciu va constitui 180 lei (inclusiv TVA).

Administraţia companiei „Moldcell” a anulat noul serviciu „Ton-Ton” care are peste 1000 de opţiuni de melodii şi pentru care numărul de solicitări a depăşit deja 150 mii. Noul plan tarifar Alocard Happy, creat pentru cei care vorbesc mult în reţea, în prima lună avea deja 20 mii de utilizatori.

Celor care nu preferă să-şi suplinească contul GSM prin cartele valorice sau de reîncărcare le este destinat serviciul Virtual Voucher Reload. În peste 150 de ghişeuri la 5 bănci din Moldova, clienţii îşi pot achita serviciile în numerar sau depune bani în conturile rudelor şi prietenilor, iar utilizatorii Alocard pot depune bani şi obţine impulsuri în conturile lor. Abonaţilor din Moldova, utilizatori de cartele preplătite, doar „Moldcell” le oferă această posibilitate.

Rodica Verbeniuc, specialist PR la „Moldcell”, a spus că, în semestrul I 2006, abonaţii „Moldcell” au primit 221 de cadouri de preţ, iar 90 mii de utilizatori Alocard au obţinut, în primele 3 săptămîni ale lunii iunie, 4 500 000 de impulsuri gratuite, în cadrul unei acţiuni speciale. Utilizatorii Alocard vor mai beneficia de o surpriză: pe 3 iulie, va fi pusă în vînzare o nouă cartelă de reîncărcare Alocard cu 10 impulsuri, la preţul de 19 lei, a promis Verbeniuc.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.