Reportaje

08.02.2007 ASOCIAŢIA AGENŢIILOR DE PUBLICITATE CERE PRIMĂRIEI SĂ ANULEZE CONTRACTUL CU „EPA MEDIA” SRL

08.02.2007 ASOCIAŢIA AGENŢIILOR DE PUBLICITATE CERE PRIMĂRIEI SĂ ANULEZE CONTRACTUL CU „EPA MEDIA” SRL

Chişinău, 8 februarie. (INFOTAG). Asociaţia Agenţiilor de Publicitate din R.Moldova (AAPM) cere autorităţilor locale să anuleze contractul cu firma „Epa Media” SRL, încheiat la finele lunii ianuarie 2007, afirmînd că astfel Primăria de Chişinău va aduce în pragul falimentului toate celelalte firme de publicitate stradală din capitală

Într-o conferinţă de presă, susţinută, joi, de membrii AAP, la Agenţia INFOTAG, Ludmila Andronic, reprezentantul companiei „Aquarelle” a precizat că prin contractul încheiat, firma „Epa Media” se obligă să construiască 300 de staţii de transport public, urmînd să obţină în schimb 2,1 mii de spaţii de publicitate exclusive. Contractul nu specifică de unde vor fi luate aceste panouri disponibile, mai ales că în oraş există deja peste 2 mii de panouri de publicitate, a spus Andronic.

Serghei Hasanov, directorul companiei „Varo-Inform”, a declarat că şi tenderul organizat a fost ilegal, în condiţii dubioase, fără a fi anunţat public, iar rezultatele concursului au fost recunoscute chiar dacă la acesta a participat un singur agent economic. În final, Primarul interimar Vasile Ursu a semnat contractul cu „Epa Media”, deşi Consiliul Municipal a fost împotrivă, a afirmat Hasanov.

El a spus că şi „Varo-Infrom” a dorit să participe la tender, dar de fiecare dată i s-a refuzat pe motiv că a întîrziat cu oferta. „Cerem organelor abilitate să intervină imediat în cercetarea acestui caz; anularea rezultatelor tenderului, formarea unui grup de lucru cu participarea părţilor interesate care să analizeze şi să elaboreze un regulament clar de organizare a astfel de concursuri”, a accentuat directorul „Varo-Inform”.

Membrii AAP au promis că vor ataca în judecată decizia cu privire la tender, dacă Primăria nu va da curs solicitărilor lor.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.