Reportaje

26.02.2007 FEDERAŢIA DE LUPTE CORP LA CORP A INAUGURAT O REPREZENTANŢĂ ÎN R.MOLDOVA

26.02.2007 FEDERAŢIA DE LUPTE CORP LA CORP A INAUGURAT O REPREZENTANŢĂ ÎN R.MOLDOVA

Chişinău, 26 februarie, (INFOTAG). Federaţia internaţională de lupte corp la corp (International federation of full contact fighting) a inaugurat o reprezentanţă în R.Moldova. Federaţia al cărei oficiu principal se află la Kislovodsk (Rusia), activează din anul 2003 şi îşi propune să dezvolte această probă sportivă, să-i instruiască profesional pe angajaţii structurilor de forţă.

Vicepreşedintele federaţiei, Serghei Ermakov, a informat, luni, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că în 4 ani de activitate, organizaţia a deschis 7 sucursale în diferite ţări. „Conlucrarea înlătură barierele naţionale, întăreşte colaborarea internaţională, îi apropie pe reprezentanţii diferitelor naţionalităţi, chiar şi cei aflaţi în relaţii ostile. Ceceni şi inguşi, armeni şi azerbaidjeni evoluează împreună. Sportivii moldoveni vor putea participa la competiţii internaţionale de luptă corp la corp. Acest sport poate fi practicat de la vîrsta de 6 ani, iar băieţii de 8 ani participă deja la diverse turnee şi ocupă primele locuri”, a spus Ermakov.

Iuri Tarasov, conducătorul reprezentanţei moldoveneşti, a menţionat că băieţii se arată interesaţi de acest sport, iar numărul celor care doresc să-l practice creşte constant. Informaţii mai amănunţite se pot afla pe site-ul: www.interfight.ru

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.