Reportaje

08.05.2007 CANDIDATUL DE PRIMAR, PETRU BODAREV, PROMITE SĂ PUNĂ ACCENTUL PE INTERESELE CHIŞINĂUIENILOR

08.05.2007 CANDIDATUL DE PRIMAR,  PETRU BODAREV,  PROMITE SĂ PUNĂ ACCENTUL PE  INTERESELE CHIŞINĂUIENILOR

Chişinău, 8 mai. (INFOTAG). Candidatul independent la funcţia de Primar General al capitalei, Petru Bodarev, susţine că în cazul în care va deveni primar de Chişinău va pune accentul, în primul rînd, pe interesele locuitorilor capitalei.

Bodarev a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la a Agenţia INFOTAG, că nu face politică şi nu este membru al nici unui partid, activînd în business-ul privat. „Nu mă îndoiesc de bunele intenţii ale partidelor, lansate în actuala campanie electorală pentru alegerile din 3 iunie, dar cred că interesele locuitorilor capitalei pot fi reprezentate mai eficient de un candidat independent, care nu urmăreşte dividende politice. Este extrem de important să existe un dialog eficient între conducerea primăriei, mass-media şi populaţia oraşului. În toate domeniile avem nevoie de autodisciplină, autoeducare şi sinceritate şi cred că vom reuşi să facem Chişinăul european dacă vom lucra şi ne vom ajuta cu toţii”, a estimat candidatul.

Petru Bodarev a spus că o problemă ce trebuie rezolvată urgent este cea ecologică şi că el va insista asupra utilizării eficiente a deşeurilor, reconstrucţiei staţiei de reciclare a deşeurilor, rezolvării problemei cu gunoiştea oraşului, amplasată în raionul Anenii-Noi; optimizării reţelei de transport a oraşului, inclusiv prin construirea parcărilor cu mai multe nivele.

Candidatul de primar a apreciat că pentru rezolvarea problemelor capitalei e necesară o politică specială, cu reflecţii şi gestionare la nivel de stat. „Eu voi insista asupra formulei: mai multă autonomie locală, dar şi mai multă responsabilitate”, promite Petru Bodarev.

INFOTAG precizează: Petru Bodarev s-a născut la 19 martie 1951, în satul Ruseni, Edineţ. A absolvit Tehnicumul Tehnologic din Chişinău, iar în 1984 – facultatea de economie a Universităţii de Stat „V.Lenin”. Din 1971, a lucrat la fabrica de încălţăminte „Zorile”, în 1986 a fost director al fabricii „Tocuşor”, în 1996, a înfiinţat compania privată „Cristina”. Acum, deţine două fabrici şi un lanţ din şase magazine de firmă.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.