Reportaje

UN GRUP DE REPREZENTANŢI AI BIROULUI MUNICIPAL AL PLR AU TRECUT LA PDM

29 octombrie, 2014
UN GRUP DE REPREZENTANŢI AI BIROULUI MUNICIPAL AL PLR AU TRECUT LA PDM

Peste 20 de membri ai Partidului Liberal Reformator (PLR), care fac parte din conducerea biroului municipal al formaţiunii politice, au anunţat că trec la Partidul Democrat (PDM).

Miercuri, într-o conferinţă de presă la agenţia „INFOTAG”, eu au spus că au recurs la acest pas deoarece „PLR a decis să participe independent la alegerile parlamentare, atunci când majoritatea membrilor au pledat pentru formarea unui bloc cu PLDM sau PDM”.

„Ideile noastre diferă de poziţia conducerii partidului. Înţelegem că PLR are puţine şanse de a trece în Parlament, iar pentru consolidarea forţelor proeuropene şi continuarea parcursului european sunt necesare mai multe eforturi. În legătură cu aceasta preşedintele PDM, Marian Lupu, a îndemnat partidele mici să se alăture echipei sale pentru continuarea reformelor iniţiate în ţară şi noi suntem solidari cu opinia sa”, a spus consilierul municipal din Chişinău din partea PLR, Vasile Grama.

Potrivit spuselor sale „PDM s-a prezentat ca un partid puternic, de încredere, capabil de a guverna ţara”. „Decizia noastră nu este una spontană. Am desfăşurat discuţii şi consultări, ne-am întâlnit cu şeful organizaţiei municipale a PDM, Pavel Filip. Recunosc, discuţia cu el ne-a surprins plăcut şi atunci am luat decizia finală”, a spus consilierul.

Preşedintele Asociaţiei Inginerilor Auto din RM, Grigore Ambrosi, a spus că în curând PLR va fi părăsit şi de alţii. „PDM desfăşoară o politică pragmatică şi dinamică în Moldova. Vedem viitorul în acest partid”, a spus el.

Fiind întrebaţi de jurnalişti de diferenţele în doctrinele celor două partide, noii democraţi au spus că se bazează doar pe faptul că-i uneşte integrarea europeană.

Comentarii [ 4 ] Adaugă

  1. 29.10.2014 03:18:06 Daniel
    Nu ma mir sa aud asemenea noutate, in PDM in ultima vreme se aduna majoritatea celora ce vor sa contribuie la schimbarile pozitive deja incepute in tara. Asta inseamna o consolidare a oamenilor predispusi sa lucreze intr-un singur loc, ceia ce face ca toata aceasta forta sa se focuseze spre dezvoltarea Republicii Moldova.
  2. 29.10.2014 06:14:55 Inga
    Tradatorii de neam si patria muma Rominia!!!
  3. 29.10.2014 06:18:53 Elena
    Ei toti sunt prieteni cu omu!!!
  4. 01.11.2014 09:29:31 Irga
    Un pas hotarit!!!

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.