Reportaje

PARTIDUL SOCIETĂŢII PROGRESISTE A EXPRIMAT VOT DE NEÎNCREDERE GUVERNĂRII

14 mai, 2015
PARTIDUL SOCIETĂŢII PROGRESISTE A EXPRIMAT VOT DE NEÎNCREDERE GUVERNĂRII Partidul Societăţii Progresiste din Moldova (PSPM) a exprimat vot de neîncredere actualei guvernări, îndemnând alegătorii să nu voteze la alegerile locale pentru candidaţii partidelor de la conducere.

 

Reprezentantul PSPM, Marin Livadaru, a relatat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia „INFOTAG”, că partidul nu mai doreşte să participe la alegeri, considerându-le un joc.

 

„Toate forţele politice din ţară din momentul proclamării independenţei confundă noţiunea de conducere cu cea de jefuire a statului. Corupţia a atins punctul culminant. Scopul nostru este de a returna poporului puterea în ţară”, a spus el.

 

Membrul PSPM, Olesea Gadîrcă, a spus că „tinerii nu au un viitor în republică şi dacă nu vor apărea schimbări pozitive partidul va protesta”.

 

Reprezentanţii partidului consideră necesar de a crea o nouă clasă politică, cu o mentalitate nouă, pentru prosperitatea ţării, deoarece actuala putere „gestionează resursele statului în scopuri personale”.

 

„Ieşind din casă dai de chioşcurile cu ţigări şi băuturi alcoolice, iar cu 20 de ani în urmă vedeam terenuri sportive şi spaţii de joacă pentru copii. Pe cine să alegem, pe Dorin Chirtoacă, care spală banii în parcurile de troleibuze, Vasile Chirtoca – care are un business garantat de peste 20 de ani cu reprezentanţii administraţiei publice? Regret că la timpul meu am votat pentru Dorin Chirtoacă”, consideră membrul PSPM, Oleg Matvei.

Comentarii [ 5 ] Adaugă

  1. 14.05.2015 07:00:59 Boris
    Cred ca Levadaru la postul de prim-minist este buna varianta!
  2. 14.05.2015 07:06:11 Malai
    Nu stiu daca Livadaru mai are macar o sansa in politica moldoveneasca!
  3. 14.05.2015 07:07:28 nic
    Citesc si cred ca asa ceva poate sa face Marin...
  4. 15.05.2015 01:58:42 Boris
    Pentru partidul tiner este nevoe de o gramada de bani...
  5. 15.05.2015 03:28:53 Lilia
    Imi place partidul dar nu stiu ca asa partid are o perspectiva in Moldova...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.