Reportaje

ÎN MOLDOVA ARE LOC CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU CEA MAI RECUNOSCUTĂ MARCĂ COMERCIALĂ

20 aprilie, 2016
ÎN MOLDOVA ARE LOC CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU CEA MAI RECUNOSCUTĂ MARCĂ COMERCIALĂ În Moldova a fost anunţat concursul naţional pentru cea mai recunoscută marcă comercială „Notorium”. Despre aceasta a comunicat miercuri, într-o conferinţă de presă la agenţia „INFOTAG”, unul din organizatorii evenimentului, Serghei Şerbaniuc.

 

Potrivit spuselor sale, la concurs participă circa 3 mii de mărci comerciale moldoveneşti şi internaţionale prezente pe piaţa locală, care concurează în 45 categorii şi subcategorii, şi anume: centre medicale, SPA şi stomatologice; restaurante, cafenele, hoteluri; produse agricole; articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte; materiale de construcţie, uşi, ferestre; surse mass-media. Doritorii pot vota pentru cel mai recunoscut brand pe site-ul notorium.md cu un singur vot pe zi sau să expedieze nelimitat SMS-uri la numărul 4221.

 

„Pe lângă concurenţă sănătoasă concursul nostru mai este o bună oportunitate de a prezenta marca comercială, indiferent de statutul juridic, valoarea pe piaţă şi alte criterii. Mărcile mari şi mici, locale şi străine luptă cot la cot pentru titlul de cea mai recunoscută. De asemenea, am creat diferite categorii pentru ca fiecare brand să lupte cu concurenţii în domeniul său de activitate”, a spus Şerbaniuc.

 

El a menţionat că deşi concursul durează doar nouă zile, acesta devine popular între cetăţeni şi cu fiecare zi voturile cresc, iar site-ul notorium.md a fost vizitat deja de peste 25 mii de ori. Companiile doritoare de a participa pot depune cererea pe site.

 

Procesul de vot va fi monitorizată de o comisie formată din specialişti din domeniul protecţiei proprietăţii intelectuale, specialişti de top în marketing şi PR. Participarea la concurs este gratis. Acesta va dura până la 15 mai. Top trei cele mai cunoscute branduri în fiecare categorie vor fi premiate cu medalii pentru locul doi şi trei şi cu trofeu pentru primul. Organizator al concursului este compania pentru proprietate intelectuală Itelstart în comun cu specialişti din diferite categorii.

Comentarii [ 5 ] Adaugă

  1. 20.04.2016 06:51:49 Victor
    OrheiVit si Casuta mea!!!
  2. 20.04.2016 06:54:16 Dimon
    Cred ca Moldova Agroindbank merita sa fie numit cel mai bun si cel mai cunoscut brend.
  3. 20.04.2016 07:00:37 Malai
    Imi place Dionysos Mereni, unde sa produc vin cu calitate innalta.
  4. 21.04.2016 08:35:11 Nastea
    Publika-TV este cel mai cunoscut brend in tara noastra.
  5. 21.04.2016 08:38:17 Stivan
    Mobiasbanca si MAIB - ei sunt cele mai garantate banci din Moldova!

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.