Reportaje

COLABORATORII ȘCOLII SPORTIVE SPECIALIZATE DE ȘAH NR.7 ÎNDEAMNĂ AUTORITĂȚILE SĂ NU PERMITĂ ÎNCHIDEREA ACESTEIA

30 decembrie, 2016
COLABORATORII ȘCOLII SPORTIVE SPECIALIZATE DE ȘAH NR.7 ÎNDEAMNĂ AUTORITĂȚILE SĂ NU PERMITĂ ÎNCHIDEREA ACESTEIA Antrenorii școlii sportive specializate de șah Nr.7 îndeamnă autoritățile să nu permită distrugerea și închiderea școlii și să demită din funcție directorul școlii.

 

Directorul adjunct al școlii, Valeriu Coadă a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă la agenția INFOTAG, că “în luna iulie s-a desfășurat un concurs privind ocuparea funcției de director. Atunci, în această funcție a intrat Ion Gîrneț”.

 

„Concursul s-a desfășurat cu multe încălcări, dar comisia le-a considerat neesențiale. Noul director a început să aplice sancțiuni împotriva antrenorilor școlii din motive neîntemeiate și ne-a amenințat cu concediere. De asemenea, în luna noiembrie avesta a angajat doi colaboratori, care din momentul angajării nu au desfășurat nici o lecție, dar, totodată, și-au primit salariu. În plus, directorul împiedică desfășurarea concursurilor internaționale și participarea jucătorilor moldoveni la competițiile de peste hotare”, a comunicat antrenorul.

 

Colegii acestuia, de asemenea, consideră că dacă autoritățile nu vor întreprinde anumite măsuri, școala poate fi închisă, deoarece noul director împiedică dezvoltarea școlii.

 

Valeriu Coadă propune autorităților să-l demită din funție pe Grîneț și să-l tragă la răspundere pentru încălcări.

 

„Suntem gata să luptăm până la capăt, în ciuda faptului, că noul director ne-a amenințat că în caz de înfrângere, el va face totul pentru ca echipa școlii să fie dizolvată și restructurată”, a declarat directorul adjun, Valeriu Coadă.

Comentarii [ 4 ] Adaugă

  1. 02.01.2017 04:00:40 igor
    Trbuie sa ne mindrim de asa oameni, care sunt gata sa lupte pina la capat
  2. 06.01.2017 10:33:25 Faina
    Problema poate sa fie rezolvata cu ajutorul dl Ghimpu Mihai...
  3. 09.01.2017 05:01:12 Efim
    Nu stiu cum altii, dar eu stiu ca dl Valeriu Coadă are 100 de procente dreptate.
  4. 10.01.2017 08:48:37 Dumitru
    De ce scoli avem da sahmatist mare nu avem?

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.