Reportaje

PROIECTUL SOCIAL „MERIȘOR” VA DESCHIDE MAGAZINE SOCIALE ÎN FIECARE LOCALITATE DIN MOLDOVA

01 martie, 2019
PROIECTUL SOCIAL „MERIȘOR” VA DESCHIDE MAGAZINE SOCIALE ÎN FIECARE LOCALITATE DIN MOLDOVA

Proiectul social „Merișor” își va extinde rețeaua de magazine, astfel încât în fiecare localitate din Moldova va fi deschis un magazin de acest gen, a declarat reprezentata proiectului, Tatiana Sîrbu.

Vineri, în cadrul unei briefing de presă la agenția INFOTAG, ea a spus că, în cei patru ani de existență a proiectului, au fost ajutați pensionarii și persoanele în etate care, având un card social special, cumpără produse la prețuri reduse în rețeaua de magazine „Merișor”.

„În prezent, sunt deschise peste 130 de magazine în orașele și raioanele din țară, iar numărul deținătorilor de carduri sociale este de aproximativ 300 de mii”, a spus Sârbu.

Potrivit ei, acest proiect social se dezvoltă în permanență, niciun magazin nu a fost închis, „după cum vehiculează oponenții”.

„Obiectivul nostru este de a deschide magazine proprii în toate zonele populate ale țării, astfel încât în fiecare sat moldovenesc oamenii să aibă posibilitatea să cumpere produse mai ieftine”, a spus Sîrbu.

Ea a declarat oficial că „niciun magazin de importanță socială pentru cetățenii Republicii Moldova nu a fost închis”.

„Proiectul nostru nu are legătură cu alegerile. Dacă nu puteți ajuta persoanele în vârstă la nivel de stat, atunci lăsați-ne pe noi să facem acest lucru”, a spus Sîrbu.

Cu prilejul primăverii și Zilei internaționale a Femeii - 8 martie, rețeaua de magazine „Merișor” anunță o campanie de noi reduceri.

„În cadrul campaniei, în rețeaua de magazine au fost reduse prețurile la mezeluri, brânzeturi și dulciuri”, a spus Sârbu.

După alegerile parlamentare, în rețelele de socializare au apărut informații precum că magazinele sociale încep a fi închise, la inițiativa primarului de Orhei, Ilan Șor. În special, a fost vorba de închiderea magazinelor din Taraclia.

 

Comentarii [ 2 ] Adaugă

  1. 01.03.2019 04:22:01 David
    Dl Sor face binbe pentru oameni saraci, si multi stiu despre asta.
  2. 01.03.2019 04:24:50 Zinaida
    Acum dl Sor nu are business rentabil el plateste din banii furati...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.