Reportaje

IRINA VLAH A ANUNȚAT CREAREA ASOCIAȚIEI „PLATFORMA MOLDOVA", CARE VA DEMONSTRA „UN BUN EXEMPLU AL POLITICII NAȚIONALE"

16 noiembrie, 2023
IRINA VLAH A ANUNȚAT CREAREA ASOCIAȚIEI „PLATFORMA MOLDOVA", CARE VA DEMONSTRA „UN BUN EXEMPLU AL POLITICII NAȚIONALE"
Platforma Moldova are drept scop să unească societatea și să aducă la putere oameni competenți, pentru care interesele cetățenilor uitate de actuala guvernare vor fi o prioritate. Astfel de obiective sunt stabilite de Asociația Obștească „Platforma Moldova”, a cărei înființare a fost anunțată joi, 16 noiembrie, în agenția Infotag de către președintele acesteia, Irina Vlah.

Necesitatea înființării „Platformei Moldova" a fost explicată de Vlah prin „eșecurile reformelor și situația catastrofală în toate domeniile". Acțiunile PAS provoacă o dezamăgire profundă în societate, iar marile așteptări ale oamenilor s-au transformat într-o mare tristețe și depresie, consideră politicianul.

Irina Vlah a remarcat că autoritățile centrale s-au preocupat de politica externă și teme geopolitice. Aceasta a dus la faptul că Guvernul a abandonat politica internă și socială și a exclus din prioritățile sale „problemele reale cu care se confruntă poporul nostru".

Politicianul s-a adresat medicilor, profesorilor, fermierilor, oamenilor de afaceri, pensionarilor și tinerilor, chemându-i să adere la „Platforma Moldova". „A venit momentul să găsim limbaj comun, să ne mobilizăm și să punem capăt acestui haos creat de reprezentanții actualei puteri, înainte ca Republica Moldova să devină o țară pustie și falită, cu miliarde de datorii față de structurile financiare internaționale", a concluzionat Irina Vlah.

 

Comentarii [ 4 ] Adaugă

  1. 16.11.2023 01:40:18 Marcel
    Acum este clar si evident ca dna Vlah vre se pretinde la post presedintele tarii...
  2. 16.11.2023 01:42:22 Uliana
    Intrun ceas bun, dna Vlah!
  3. 17.11.2023 01:40:51 Grigore
    Cum cresre concurenta!
  4. 17.11.2023 01:44:17 Marina
    Dna Vlah are sanse numai daca Turcia sustina pe dinsa...

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.