Reportaje

IRINA VLAH: DECIZIA DE ÎNCEPERE A NEGOCIERILOR PRIVIND ADERAREA LA UNIUNEA EUROPEANĂ ESTE UN COLAC DE SALVARE PENTRU MAIA SANDU

18 decembrie, 2023
IRINA VLAH: DECIZIA DE ÎNCEPERE A NEGOCIERILOR PRIVIND ADERAREA LA UNIUNEA EUROPEANĂ ESTE UN COLAC DE SALVARE PENTRU MAIA SANDU
Președinta asociației Platforma Moldova, Irina Vlah, consideră că „decizia Bruxelles-ului de a începe negocierile privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar putea deveni un colac de salvare pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale de anul viitor”. Ea a declarat luni, într-o conferință de presă susţinută la „INFOTAG”, că „PAS are în prezent sprijin de la Bruxelles”.

„Prin decizia de a începe negocierile, liderii europeni i-au dăruit Maiei Sandu un „colac de salvare”, care, după eșecurile în politica internă, îi va fi foarte util în timpul campaniei prezidențiale din 2024”, a menționat Vlah.

În opinia ei, situația reală din Republica Moldova este foarte diferită de ceea ce își imaginează autoritățile UE.

Ea a citat exemple de „politici eșuate ale formaţiunii PAS de guvernământ în sfera economică și socială”, subliniind că „numai funcționarii, nu cetăţenii obișnuiți, au beneficiat de așa-numitele „reforme” ale guvernării.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 18.12.2023 06:04:51 Ionut
    De ce Vlah are pozitia atit de dura?
  2. 18.12.2023 06:09:17 Andrei
    Dna Vlah trebue se stie, ca Moldova - asta nu este Gagauzia...
  3. 19.12.2023 01:15:16 Marin
    Dna Vlah trebue se face prietenie cu dl Ion Ceban, viitorul presedinte Republicii Moldova.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.