Poster financiar

MOBIASBANCĂ A PREZENTAT NOILE OFERTE ŞI PRODUSE BANCARE ÎN CADRUL CELEI DE-A IV-A EDIŢIE A IMPEX

11 decembrie, 2017
MOBIASBANCĂ A PREZENTAT NOILE OFERTE ŞI PRODUSE BANCARE ÎN CADRUL CELEI DE-A IV-A EDIŢIE A IMPEX

Mobiasbancă Groupe Societe Generale a prezentat noile oferte şi produse bancare destinate antreprenorilor care desfăşoară activităţi de import/export în cadrul evenimentului ImpEx.

Surse din cadrul băncii au relatat pentru agenţia INFOTAG că evenimentul a reunit cele mai mari companii din domeniu. Totodată la eveniment au participat reprezentanţi ai Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care au informat clienţii despre paşii de parcurs pentru implementarea proiectelor investiţionale şi obţinerea componentei de grant de până la 15% din suma creditului din resursele BERD şi EU4Business-EBRD Credit Line.

Experţii băncii au comunicat despre noile instrumente financiare disponibile prin intermediul Mobiasbancă, despre posibilităţile antreprenorilor de a beneficia de finanţare în cazul insuficienţei de gaj, ce soluţii inteligente pot fi şi trebuie aplicate, pentru finanţarea comerţului internaţional, în special, acreditive, garanţii, scontare.

Director Comercial Corporate Baking la Mobiasbancă, Elena Guzun, a menţionat că ImpEx deja este la cea de-a IV-a ediţie.

„A devenit o frumoasă tradiţie să ne revedem an de an la ImpEx, să împărtăşim istorii de succes şi secrete despre cum pot fi obţinuţi indicatori profitabili, aplicând instrumente financiare avantajoase şi linii creditare din surse internaţionale. Ne bucurăm că Mobiasbancă reuşeşte să contribuie la dezvoltarea culturii antreprenoriale în ţara noastră, să ofere noi oportunităţi pentru afaceri şi să stabilească relaţii valoroase de business”, a declarat ea.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a RM (CCI), Sergiu Harea, prezent la eveniment, a vorbit despre oportunităţile colaborării companiilor cu CCI în dezvoltarea afacerii lor, aşa ca: programe de calificare a personalului, organizarea participării la diferite expoziţii atât în Republica Moldova, cât şi peste hotarele acesteia, servicii de mediere.

INFOTAG precizează: Mobiasbancă oferă posibilitatea antreprenorilor de a beneficia de grant de la 10% la 15% din suma creditului investiţional acordat în cadrul programului de colaborare cu BERD şi UE ”EU4Business-EBRD Credit Line”, precum şi de un credit investiţional asigurat cu „Garanţia InnovFin” maxim de 50% din suma creditului. Totodată Mobiasbanca oferă finanţarea investiţiilor pe termen de până la 10 ani, posibilitatea de a obţine în doar 2 ore garanţie bancară la preţuri promoţionale, acoperită cu gajul mijloacelor băneşti.

 

Comentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 11.12.2017 06:36:53 Olga
    Cu asa actionarii clar ca Mobiasbanca trebue sa prospera...
  2. 12.12.2017 11:30:35 Alexei
    Cine stie, de ce actii Mobiasbanca costa atit de scump - 120 de lei bucata?

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.