Reportaje

29.08.2007 „ORIFLAME” A ÎNREGISTRAT ÎN MOLDOVA VÎNZĂRI DE 38 MLN. LEI, DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

29.08.2007  „ORIFLAME” A ÎNREGISTRAT ÎN MOLDOVA VÎNZĂRI DE 38 MLN. LEI, DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

Chişinău, 29 august, (INFOTAG). De la începutul acestui an, compania „Oriflame” a comercializat în R.Moldova parfumuri şi articole cosmetice în valoare de 38 mln. lei ($3,16 mln.). În anul 2006, vînzările companiei în republică s-au evaluat la 40 mln. lei ($3,33 mln.).

Potrivit Agenţiei INFOTAG, Eduard Musteaţă, directorul reprezentanţei „Oriflame” la Chişinău, a informat, marţi, într-o conferinţă de presă dedicată aniversării a 40-a a înfiinţării companiei, că în anul trecut, „Oriflame” a investit în Moldova 3 mln. lei ($250 mii).

“Ne bucură faptul că produsele noastre sînt solicitate. În 2003, cînd am inaugurat oficiul la Chişinău, am avut vînzări de 19 mln. lei. Acum, circa 10 mii de consultanţi ai companiei activează pe tot teritoriul Moldovei”, a spus responsabilul.

El a relevat că locuitorii republicii preferă să cumpere cosmeticele decorative, iar “Oriflame” oferă pe piaţa locală peste 1000 de tipuri de produse, majoritatea cărora se fabrică la întreprinderile companiei din Irlanda, Suedia, Polonia, China şi India”.

Johan Rozenberg, director regional pentru ţările CSI ţi Ţările Baltice, a spus că fiecare locuitor al Moldovei cumpără anual articole cosmetice în valoare de $30.

„Este aproape la nivelul Ucrainei, dar noi tindem ca în Moldova să se cumpere cosmetice ca în Elveţia, Norvegia, în sumă de $150-200. Moldova se dezvoltă activ şi noi credem că locuitorii ei vor investi mai mult în frumuseţe”, a prognozat Rozenberg,

În curînd, „Oriflame-Moldova” se va muta într-un oficiu nou la Chişinău.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.