Reportaje

MIŞCAREA „VOIEVOD” ÎNDEAMNĂ CETĂŢENII SĂ VOTEZE LA ALEGERI PENTRU LIDERUL PSRM, IGOR DODON

09 noiembrie, 2016
MIŞCAREA „VOIEVOD” ÎNDEAMNĂ CETĂŢENII SĂ VOTEZE LA ALEGERI PENTRU LIDERUL PSRM, IGOR DODON Reprezentanţii Mişcării naţionale „Voievod” îndeamnă cetăţenii Moldovei să voteze la alegerile prezidenţiale pentru liderul Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon.

 

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, liderul formaţiunii, Nicolae Pascaru, a menţionat că a urmărit cu atenţie activitatea PSRM şi a preşedintelui său.

 

„Pot constata că echipa socialiştilor este una competentă, pregătită profesionist, capabilă nu doar să-şi pună scopuri, dar şi să le îndeplinească. Spre regret, nu pot spune acelaşi lucru despre oponentul lui Igor Dodon, fosta ministră a Educaţiei, Maia Sandu”, susţine el.

 

Potrivit lui, la dezbaterile de la televiziune echipa Maiei Sandu, la fel ca şi ea, au arătat că sunt slab pregătiţi.

 

„Sandu deseori făcea isterică. Însă dezbaterile nu trebuie desfăşurate în aşa fel. La rândul său, candidatul PSRM întotdeauna venea cu cifre, cu calcule şi cu hârtii în mână”, a spus Pascaru.

 

El este uimit de faptul că „Sandu este susţinută de organizaţiile LGBT, adică de minorităţile sexuale”.

 

„Presupun că acest lucru a dăunat imaginii ei în calitate de concurent electoral. De asemenea, o greşeală fatală a Maiei Sandu a fost apariţia ei la piaţa din Bălţi. Oare nu este clar că oamenii din Moldova, care au fost furaţi de această guvernare, nu împărtăşesc aspiraţiile ei spre „valorile europene”? Populaţia este extrem de nemulţumită de guvernare şi nu întâmplător văd în Sandu un reprezentant al guvernării”, a spus Pascaru, care a amintit că Sandu şi nimeni altcineva a votat pentru alocarea din rezervele BNM a creditelor pentru acoperirea găurii financiare în băncile furate.

 

„Pentru alegători nu contează nuanţele. În primul rând, ei ţin minte că Sandu a fost în echipa preşedintelui PLDM, Vlad Filat, care astăzi e la închisoare, că ea, ca ministru, a autorizat percheziţionarea elevilor şi a dispus instalarea camerelor de supraveghere la examene. Considerăm că ea nu va fi aleasă preşedinte la alegerile din 13 noiembrie”, susţine Pascaru.

 

Liderul „Voievod” a fost susţinut de lectorul universitar Gheorghe Grozav şi de activistul Dumitru Roibu, care au îndemnat cetăţenii să voteze pentru Igor Dodon la alegerile din 13 noiembrie.

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 09.11.2016 06:31:26 Filaret
    Voevoda este pentreu Ddodon, este clar ca buna ziua.
  2. 09.11.2016 06:37:38 Hilton
    Pascaru demult a spus ca sustine pe dl Dodon...
  3. 10.11.2016 01:20:46 Alexander
    Dl Pascaru, noi va sustinem si stimam, bine ca ocupati cu tineretu Republicii Moldova.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.