Reportaje

FAMILIA VÎRLAN SE PLÂNGE CĂ RUDELE VOR SĂ-I IA CASA

28 septembrie, 2017
FAMILIA VÎRLAN SE PLÂNGE CĂ RUDELE VOR SĂ-I IA CASA

Locuitorul satului Văsieni din raionul Ialoveni, Vasile Vîrlan, vrea să-i ia ilegal casa familiei fratelui său, Igor Vîrlan. Joi, la o conferință la agenția INFOTAG, despre aceasta a declarat soția lui Igor, Ana Vîrlan.

Potrivit ei, „încă în anul 2009, pe banii lui Igor a fost procurat un teren din sat, cu o suprafaţă de 0,25 ha, însă contractul de vânzare și cumpărare a fost încheiat pe numele lui Vasile Vîrlan, deoarece fratele acestuia deseori se ducea la muncă în Rusia. La prima solicitare, proprietatea trebuia să-i fie restituită lui Igor Vîrlan”.

Soția a menționat că „în anii 2010-2014, pe banii soțului a fost construită o casă, însă Vasile Vîrlan până astăzi nu a restituit terenul în proprietatea fratelui, ci amenință și șantajează, estorcând 2 mii de euro, și cere ca familia fratelui să părăsească casa, pe care acesta o numește a lui, deși nu a contribuit cu nici un ban la construcție”.

Igor Vîrlan a menționat că „familia sa trăiește într-o permanentă frică, iar copiii sunt cei care suferă cel mai mult. Din motiv că Vasile Vîrlan este proprietarul terenului, casa încă nu este înregistrată la oficiul cadastral și se află sub sechestru. Există un risc mare că, în curând, familia ar putea rămâne în stradă”.

Familia lui Igor Vîrlan a comunicat că, deşi s-a adresat la primărie, poliție, procuratura de la Ialoveni, Procuratura Generală, chiar și în Administrația Prezidențială, nu a obținut niciun rezultat.

„Familia noastră se află într-o situație disperată, cerem ajutorul Parlamentului, Guvernului și Președintelui Igor Dodon pentru rezolvarea acestei probleme”, a conchis Ana Vîrlan.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 28.09.2017 05:33:42 Efim
    Parca totul este virtual...
  2. 28.09.2017 05:36:40 Trofim
    Si nu va este rusina?
  3. 29.09.2017 09:47:18 ion
    Rusine pentru asa un frate , sarmanii oameni muncesc o viata si la urma sa ramina pe drumuri din cauza unui neghiob care nu are frica de d-zeu.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.