Reportaje

SERAFIM URECHEAN ȘI VICTOR STEPANIUC AU ÎNDEMNAT CETĂȚENII SĂ VOTEZE PENTRU IGOR DODON

13 noiembrie, 2020
SERAFIM URECHEAN ȘI VICTOR STEPANIUC AU ÎNDEMNAT CETĂȚENII SĂ VOTEZE PENTRU IGOR DODON

Fostul primar al capitalei, Serafim Urechean, și președintele Partidului Popular Socialist din Moldova, Victor Stepaniuc, au îndemnat cetățenii să voteze pentru Igor Dodon în al doilea tur de scrutin, care se va desfășura în data de 15 noiembrie. Vineri, în cadrul unei conferințe de presă la agenția INFOTAG, ei au menționat că Republica Moldova are nevoie de stabilitate, iar „Igor Dodon poate asigura acest lucru”.

În special, Serafim Urechean a spus că dorește ca Republica Moldova „să nu-și piardă statalitatea, integritatea și suveranitatea”.

„Nu am venit să apăr ideologia Partidului Socialiștilor (PSRM) sau să atac un alt candidat. Dar cred că țara noastră ar trebui să fie condusă de oameni care au o echipă cu experiență”, a adăugat el.

Fostul primar al capitalei consideră că, dacă nu Igor Dodon va fi ales președinte, „R. Moldova se va confrunta cu instabilitate politică mulți ani înainte”.

Victor Stepaniuc a anunțat că partidul pe care îl conduce a adoptat o declarație prin care îndeamnă societatea la un consens național.

El a spus că R. Moldova are nevoie de dezvoltare. Potrivit lui, de la independență încoace doar Igor Dodon a avenit cu un program electoral, în care vorbește despre educație.

„Igor Dodon este unicul care a spus că va moderniza învățământul și va dubla salariile profesorilor. Până acum nimeni nu s-a arătat îngrijorat de educația din țară”, a spus Stepaniuc.

 

Comentarii [ 3 ] Adaugă

  1. 13.11.2020 06:30:24 deratizatorul
    Din cauza la asa pesonaje ca Urechean si Stepaniuk (inclusiv) Moldova a devenit cea mai saraca Tara din Europa - cu sechele de komunisti in loc de creeri, corupti, imbecili naftalizati - aleg pe unul ca si ei - potlogar, tradator, ticalos.
  2. 14.11.2020 03:10:49 Nicolae
    Nu cred ca deratizatorul are macar un procent DREPTATE!
  3. 14.11.2020 03:16:10 Stanislav
    Dl Urechian este un om de aur pentru Moldova si pentru Chgisinau!

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.