Reportaje

18.10.2005 CANDIDATUL LA FUNCŢIA DE PRIMAR DORIN CHIRTOACĂ A DECLARAT DREPT PRIORITATE A CAMPANIEI SALE MOBILIZAREA ELECTORATULUI PENTRU PARTICIPAREA LA ALEGERI

18.10.2005 CANDIDATUL LA FUNCŢIA DE PRIMAR DORIN CHIRTOACĂ A DECLARAT DREPT PRIORITATE A CAMPANIEI SALE MOBILIZAREA ELECTORATULUI PENTRU PARTICIPAREA LA ALEGERI

Chişinău, 18 octombrie. (INFOTAG). Dorin Chirtoacă, vicepreşedinte al Partidului Liberal, candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, că prioritatea campaniei sale electorale va fi mobilizarea electoratului, astfel încît acesta să participe la alegerile din 27 noiembrie.

El a menţionat că „situaţia va fi foarte gravă dacă electoratul din nou nu se va prezenta la secţiile de votare şi alegerile nu vor fi validate ca şi în vara acestui an”.

„Îi chem şi pe ceilalţi candidaţi la funcţia de primar să facă apeluri către electorat, să îndemne alegătorii să participe la alegeri. Căci, în final, de pe urma participării electoratului la alegeri vom avea de cîştigat toţi” – a spus vicepreşedintele PL.

El a comunicat că, spre deosebire de alegerile din 10 iulie (Dorin Chirtoacă a acumulat în cadrul acelor alegeri circa 7% din voturile alegătorilor – I), în programul său electoral au intervenit unele schimbări.

Astfel, acesta a fost completat cu unele puncte noi referitoare la: prestarea serviciilor publice de calitate, în primul rînd în ceea ce ţine de asigurarea consumatorilor cu apă caldă şi energie termică; excluderea situaţiilor de tensiune dintre administraţia publică locală şi transportatorii de pasageri privaţi; prevenirea consecinţelor calamităţilor naturale; deschiderea unui oficiu de protecţie a drepturilor consumatorilor; dezăpezirea drumurilor şi servicii de salubrizare de calitate în localităţile din municipiul Chişinău.

Dorin Chirtoacă a menţionat că programul său electoral este structurat în trei compartimente mari: problemele oraşului Chişinău; problemele suburbiilor; îmbunătăţirea activităţii primăriei.

Pe lîngă noile puncte din program, în acesta au fost păstrate şi cele vechi ce ţin de: asigurarea păturilor vulnerabile cu locuinţe, modernizarea staţiei de epurare, repararea drumurilor, soluţionarea problemelor ce ţin de transportul public de pasageri etc.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.