Reportaje

26.10.2005 CONCURSUL „AUTOMOBILUL ANULUI” VA FI ORGANIZAT, ÎN PREMIERĂ, ÎN MOLDOVA

26.10.2005 CONCURSUL „AUTOMOBILUL ANULUI” VA FI ORGANIZAT, ÎN PREMIERĂ, ÎN MOLDOVA

Chişinău. 26 octombrie. (INFOTAG). „Automobilul anului 2005” va fi anunţat, în premieră, în Moldova, pînă la sfîrşitul acestui an.

Preşedintele Asociaţiei Presei Automobilistice din Moldova, Andrei Tabuica, a comunicat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Agenţia INFOTAG, că un juriu alcătuit din şase jurnalişti şi campionul republicii la curse de automobil, Andrei Vasilachi, va aprecia 206 de automobile din categoria modelelor anilor 2004-2005, care pot fi achiziţionate sau pentru care se poate face comanda la reprezentanţii oficiali ai producătorilor de automobile în Moldova.

Experţii vor evalua design-ul, calitatea, siguranţa, parametrii tehnici ai automobilelor, calităţile de parcurs, raportul preţ/calitate. Juriul va selecta cele mai bune 10 automobile care vor fi testate pe drumurile din ţară pe parcursul a 12 ore.

Amatorii de automobile îşi vor putea expune opiniile prin completarea unuia din 20 de mii de chestionare, expedierea de SMS sau votarea pe site-ul www.automobilulanului.md pentru cel mai bun automobil din 14 clase şi noutatea anului.

Sponsorul general al concursului este Compania de Asigurări Moldasig, iar sponsorii oficiali – companiile IMC Leasing şi Triumf-Unitried.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.