Reportaje

13.06.2007 VLADIMIR FILAT ÎNDEAMNĂ ALEGĂTORII SĂ VOTEZE CU DORIN CHIRTOACĂ

13.06.2007 VLADIMIR FILAT ÎNDEAMNĂ ALEGĂTORII SĂ  VOTEZE CU DORIN CHIRTOACĂ

Chişinău, 13 iunie. (INFOTAG). Vladimir Filat, ex-candidatul Partidului Democrat la funcţia de Primar General al capitalei, îndeamnă alegătorii să meargă la urne pe 17 iunie şi să-şi dea votul pentru candidatul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă.

Potrivit Agenţiei INFOTAG, Filat a spus că Dorin Chirtoacă nu este doar reprezentantul PL, ci al tuturor forţelor politice democratice din Moldova. “Comuniştii nu au cîştigat niciodată alegerile pentru mun. Chişinău şi noi avem putere să-i împiedicăm şi de data aceasta, ca ei să nu-şi atingă scopul, chiar dacă au la dispoziţie numeroase resurse administrative”, a subliniat el.

Vladimir Filat şi-a exprimat speranţa că Dorin Chirtoacă va înţelege că spijinul acordat de forţele democratice şi încrederea cu care îl cotează alegătorii este ceva inestimabil şi că el nu are dreptul să dezamăgească pe cei care îşi pun speranţele în el. „În cadrul campaniei electorale noi ne-am întîlnit cu alegătorii şi avem opt mii de chestionare unde aceştia îşi exprimă doleanţele. Sîntem gata să i le oferim lui Dorin Chirtoacă, pentru a fi siguri că după 17 iunie, schimbarea de care se vorbeşte să însumeze o soluţionare a problemelor capitalei. După 17 iunie va începe şi coalizarea forţelor democratice din Consiliul Municipal. Discutăm cu toate formaţiunile care au ajuns în consiliu, cu excepţia comuniştilor, despre constituirea unei coaliţii anticomuniste. Trebuie să înţelegem că doar împreună vom găsi cele mai bune soluţii pentru ca Chişinăul să devină o capitală europeană”, a menţionat reprezentantul PD.

Filat a precizat că, personal, se gîndeşte să schimbe mandatul de parlamentar pe cel de consilier municipal. „Voi analiza ce este mai important şi unde pot ajuta mai mult şi voi decide după 17 iunie. Sper că duminică chişinăuienii vor ieşi la vot şi vor instaura adevărul, libertatea şi valorile democratice ale oraşului în care trăim”, a mai spus Vladimir Filat.

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.