Reportaje

07.08.2007. LA FESTIVALUL VADUL-LUI-WOODSTOCK VOR PARTICIPA FORMAŢII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

07.08.2007. LA FESTIVALUL VADUL-LUI-WOODSTOCK VOR PARTICIPA FORMAŢII DE PE  AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

Chişinău, 7 august (INFOTAG). La festivalul de muzică live pentru pace Vadul-lui-Woodstock, vor participa 20 de formaţii din: Chişinău, Tiraspol, Bălţi, Tighina, precum şi din Timişoara (România), Moghileov (Ucraina) şi Moscova (Rusia).

Reprezentantul Comitetului organizatoric al festivalului, Vitalie Mazuru a anunţat marţi, la conferinţa de presă desfăşurată la agenţia „INFOTAG”, că festivalul va avea loc pe malul rîului Nistru sub genericul „Muzica Lumii”

„Muzica este un instrument puternic de transmitere a ideilor şi conectare a oamenilor de orice naţiune, credinţă, limbă. Festivalul – este încă o metodă de a reaminti, că noi – sîntem o ţară şi între noi nu trebuie să existe neînţelegeri” – a subliniat Mazuru.

Conform spuselor lui, juriul va premia interpreţii celor mai bune melodii cu mesaj de pace, cu două ghitare exclusive inscripţionate unicat cu mesaje de pace.

Pe lîngă interpretările participanţilor, pe data de 11 august va avea loc un concert extraordinar cu lumini şi focuri de artificii, iar pe data de 12 august – va avea loc un Jam session unde muzicanţii dacă vor dori vor improviza live.

Printre organizatorii festivalului se numără: Asociaţia Artcord în cooperare cu Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului CreDO, cu susţinerea Misiunii OSCE în Moldova.

Nota „INFOTAG”: Primul festival Vadul-lui-Woodstock a fost organizat în anul 2006 cu genericul lozinca „Renovarea podurilor”

Adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.