Incidente

BĂRBATUL CARE A ARUNCAT UN COCKTAIL MOLOTOV PESTE GARDUL AMBASADEI RUSE TREBUIE SĂ MUNCEASCĂ 150 DE ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII – HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ

22 mai, 2024

Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov peste gardul ambasadei Rusiei la Chișinău trebuie să muncească 150 de ore în folosul comunității. După cum relatează INFOTAG, o astfel de decizie a fost luată de instanța de judecată din Chișinău.

Totodată, instanța a precizat că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a petrecut deja 50 de zile în centrul de detenție. Prin urmare, pedeapsa se consideră executată integral. Inculpatul a fost eliberat în instanța de judecată.

După cum a relatat anterior „INFOTAG”, la 17 martie, în timpul votului pentru alegerile prezidențiale din Rusia la secția de votare de la Ambasada Rusiei în Moldova, un bărbat a aruncat peste gardul misiunii diplomatice două recipiente cu un amestec inflamabil. Acesta a fugit, dar a fost prins imediat de carabinierii care se aflau de serviciu în zonă. În timpul interogatoriului, acuzatul și-a recunoscut pe deplin vinovăția. Infractorul și-a explicat acțiunile prin dezacordul cu politica rusă și cu războiul din Ucraina.

Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2024.05.22 13:19 Victor
    Poate acest om este bolnav?
  2. 2024.05.23 13:25 Alex
    Prostilli bi ego i vse tut.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.