Toate ştirile (old site news)

GRUPUL ROMPETROL A DESCHIS 13 NOI STAŢII ÎN MOLDOVA ÎN 2013

20 noiembrie, 2013

Compania Rompetrol Moldova, parte a Grupului Rompetrol, a deschis recent două noi stații de distribuție a carburanţilor, în Chişinău (strada Arborilor 9/3) şi în apropierea punctului de trecere a frontierei cu România (Leuşeni-Albiţa). În acest an, Rompetrol şi-a majorat cu 13 noi benzinării reţeaua de distribuţie până la 59 de puncte de alimentare.

Potrivit Agenției ”INFOTAG” care face referire la un comunicat de presă al companiei, cele două benzinării oferă clienţilor, atât carburanţii de calitate Rompetrol (Efix, EfixS, benzina Premium 95, motorina Euro 5 şi GPL), cât şi diverse produse-servicii în magazinele ce vor fi amenajate în cadrul staţiilor.
 
 „Prin staţiile deschise până acum, ne-am propus o dezvoltare a prezenţei Rompetrol în toate zonele Republicii Moldova, acest obiectiv fiind în acord cu strategia de extindere regională a Grupului Rompetrol. Pentru acest an estimăm o creştere a vânzărilor în retail de 25%, implicit o majorare a cotei de piaţă la 15% în retail şi de peste 20% în wholesale”, declară Vladislav Rusnac, Director General al Rompetrol Moldova.

Aproape jumătate din numărul total de staţii Rompetrol se află în raza municipiului Chişinău, iar restul sunt localizate în cele mai importante localităţi din Moldova. În urma deschiderii celor 13 staţii, au fost create 89 de noi locuri de muncă.

Pe lângă staţiile de distribuţie, dintre care patru vând exclusiv GPL, compania deţine şi un depozit petrolier în Chişinău, un depozit GPL în satul Târnova.

Activităţile de retail ale Grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie a carburanţilor deţinute şi operate în ţări precum România, Franţa, Spania. Georgia, Moldova, Bulgaria si Ucraina. (Pentru mai multe detalii accesați www.infotag.md la rubrica Press-release).

 

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.