Economie

„GAS FENOSA FURNIZARE ENERGIE” ŞI „RED UNION FENOSA” ŞI-AU SCHIMBAT DENUMIREA ÎN „PREMIER ENERGY” ŞI „PREMIER ENERGY DISTRIBUTION”

12 decembrie, 2019

Companiile moldoveneşti „Gas Fenosa Furnizare Energie” şi „RED Union Fenosa”, care se ocupă de furnizarea şi distribuirea energiei electrice, şi-au schimbat denumirea în „Premier Energy” şi „Premier Energy Distribution”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, la recepţia oficială organizată miercuri seară cu această ocazie, noii acţionari au vorbit despre cum brandul evidenţiază viziunea noilor proprietari străini ai companiilor privind dezvoltarea acestora şi acordarea serviciilor de calitate.

„Premier Energy” este un brand nou în Moldova, dar este bine cunoscut în România, unde reprezintă o companie care furnizează și distribuie gaze naturale.

„Cu noul brand, vom încerca să fim și mai aproape de numeroșii noștri clienți, oferind soluții simple, accesibile și, cel mai important, ecologice”, a declarat șeful reprezentanţei „Premier Energy” în Moldova, Jose Luis Gomez Pascual,

El a atras atenția invitaților asupra faptului că echipa de companii are deja un nume pe piața din Moldova.

„Suntem recunoscuți ca o companie apropiată de oameni, cu obligații față de consumatori. Continuăm să introducem tehnologii care să satisfacă nevoile clienților. Vom fi și mai accesibili pentru oameni și mai interesați de energia verde”, a spus el.

În ultimii 20 de ani, ambele companii energetice au investit peste 287 mil. euro în reconstrucția și modernizarea rețelelor electrice, introducând cele mai bune practici și standarde în deservirea a peste 900 de mii de clienți din centrul și sudul Moldovei.

Potrivit informațiilor neoficiale ale agenției INFOTAG, noii acționari, care au cumpărat de la Union Fenosa (Spania) cele două companii din Moldova pentru furnizarea și distribuția de energie electrică, au plătit $141 mil. dolari. Investitorul spaniol a cumpărat rețele de distribuție din Moldova în anul 2000, plătind pentru acestea peste $28 mil.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.