Incidente

TÂNĂRA ÎNSĂRCINATĂ DISPARUTĂ ÎN RAIONUL ORHEI A FOST GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE

22 aprilie, 2024

Tânăra însărcinată Ana-Maria Guja, dispărută pe 12 aprilie în raionul Orhei, a fost găsită moartă. Potrivit INFOTAG, aceasta a fost comunicat de Inspectoratul General de Poliție, care a mulțumit angajaților și voluntarilor pentru ajutorul acordat în căutarea tinerei.

Zilnic, sute de oameni au fost implicați în căutarea ei, cercetând teritoriul raionului Orhei și a celui vecin, Telenești. În ziua de 20 aprilie, când a fost descoperit trupul fără viață, în căutări au participat peste 900 de persoane.

„Rezultatele sunt triste, dar am făcut tot posibilul. În această săptămână am cercetat fiecare centimetru de pământ, am analizat mii de înregistrări video. Am continuat căutările, în pofida ploii. Rezultatele pot fi obținute doar atunci când sunt implicate mulți oameni. (...) Vă mulțumim tuturor. Contribuția fiecărei persoane a fost importantă pentru noi. Ne exprimăm condoleanțele familiei și rudelor”, se arată în declarația Inspectoratului General de Poliție.

Cadavrul a fost descoperit în a doua jumătate a zilei de sâmbătă, la 21 de kilometri de satul Chițcanii Vechi, unde locuia presupusul criminal. Corpul fusese aruncat într-o groapă lângă un pârâu și acoperit cu crengi. Autoritățile au decis să extindă zona de căutare după ce au analizat înregistrările de pe camerele de supraveghere de la casa suspectului.

Ultima oară când tânăra, care era în luna a șasea de sarcină, a fost văzută a fost seara pe 12 aprilie, urcându-se într-o mașină care mergea în aceeași direcție. Poliția a inspectat zeci de mașini de marcă „Ford”, iar pe 16 aprilie au reușit să găsească mașina și șoferul. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile. Suspectul nu își recunoaște vina și refuză să coopereze cu ancheta.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2024.04.22 13:04 Vlada
    Pacat, este un mare pacat!
  2. 2024.04.22 13:06 Olga
    Avem si noi niste debili in tarisoara noastra frumoasa si iubita!/

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.