Incidente

POLIȚIA SUSPECTEAZĂ UN EX-POLIȚIST DE OMORUL UNEI TINERE GRAVIDE

23 aprilie, 2024

Poliția suspectează un fost polițist, Gheorghe Cotorobai, de omorul femeii gravide Ana-Maria Guja. Conform INFOTAG, acest fapt a fost declarat de către șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Viorel Cernăuțeanu.

„Circumstanțele arată că el a planificat și a întreprins anumite acțiuni, ceea ce ne determină să avem anumite suspiciuni rezonabile, totuși, acestea sunt doar suspiciuni, nu fapte dovedite”, a spus șeful IGP.

Potrivit lui Cernăuțeanu, toate înregistrările video confiscate au fost făcute noaptea, iar acțiunile criminale au avut loc pe timp de noapte, motiv pentru care calitatea imaginilor nu a fost cea mai bună.

Cotorobai a lucrat la Ministerul Afacerilor Interne, având dreptul de a purta armă.

„El a studiat la colegiul de poliție în anii 1997-1998. Din 1999 până în 2000 a lucrat în inspectoratul de poliție din Telenești, apoi a fost concediat și nu a mai lucrat în structurile MAI. Cotorobai avea armă, dar avea și toate documentele necesare de la psihiatru, de la narcolog, pentru dreptul de a o deține”, a spus șeful IGP.

Suspectul Cotorobai a fost arestat pentru 30 de zile. El nu își recunoaște vina și refuză să coopereze cu ancheta.

Ana-Maria a dispărut pe 12 aprilie. Ultima dată, tânăra femeie, aflată în a șasea lună de sarcină, a fost văzută seara, urcându-se într-o mașină care mergea în aceeași direcție. Poliția a inspectat zeci de mașini de marcă „Ford”, iar la 16 aprilie au reușit să găsească mașina și șoferul. Cadavrul a fost descoperit în a doua jumătate a zilei de 20 aprilie la 21 de kilometri de satul Chițcanii Vechi, unde locuia presupusul criminal. Corpul fusese aruncat într-o groapă lângă un pârâu și acoperit cu ramuri.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2024.04.23 17:35 David
    Am impresie ca acest om este bolnav psihic...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.