Politică

ÎN PARTIDUL DE GUVERNARE AU NUMIT LIDERII BLOCULUI „VICTORIA” ”TRĂDĂTORI AI NAȚIUNII”

22 aprilie, 2024

În partidul de guvernare „Acțiune și Solidaritate” au numit liderii blocului „Victoria”, creat în Moscova, „trădători ai națiunii”, iar blocul electoral creat de ei - „un bloc criminal organizat”. Conform INFOTAG, aceasta a fost mesajul de pe rețelele sociale scris de către unul dintre liderii partidului, ministrul infrastructurii, Andrei Spînu.

„Toată țara a văzut trădătorii națiunii din Moscova. Cred că putem spune cu claritate că la Moscova a fost creat un bloc criminal organizat „Victoria”. Ei l-au creat lângă Kremlin, pentru a fi clar pe cine servesc și pe cine slujesc. Cu toate acestea, nu toți sunt pe scenă. Unii se ascund încă în Chișinău sub diferite partide. În următorii ani trebuie să scăpăm de ei”, a subliniat Spînu.

Secretarul de presă al partidului PAS, Adriana Vlas, a numit acțiunile participanților la evenimentul de la Moscova „o rușine”.

„Este o rușine să fii în Moscova, când întreaga lume condamnă Kremlinul pentru războiul barbar din Ucraina. Moldova merge hotărât spre aderarea la UE, unde domnește pacea, prosperitatea și justiția”, a declarat Vlas.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.