Social

​ÎN MOLDOVA ARE LOC SĂPTĂMÂNA NAŢIONALĂ A SĂNĂTĂŢII

06 august, 2015

În Moldova are loc a cincea Săptămână Naţională a Sănătăţii, organizată de asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” în cadrul proiectului „Motivarea şi implicarea organizaţiilor de tineret ca instituţii gazdă a activităţii de voluntariat”.

Coordonatorul proiectului, Tatiana Chebac, a relatat pentru „INFOTAG” că evenimentele principale au loc la tabăra „Perlele Nistrului” din Vadul lui Vodă, de asemenea, vor avea loc şi în alte localităţi din Moldova.

Potrivit spuselor sale, „în total în tabără sunt 500 de copii şi adolescenţi, însă noi vom lucra cu 200, care pe parcursul săptămânii vor participa la diverse concursuri, ateliere”.

„Scopul Săptămânii naţionale a sănătăţii este promovarea unui mod de viaţă sănătos, precum şi participarea societăţii la evenimente din domeniul sănătăţii”, a spus ea.

Coordonatorul proiectului a menţionat că „în ultimii ani accentul s-a pus pe educarea copiilor, adolescenţilor şi tinerilor şi tabere şcolare din Vadul Lui Vodă. Pentru continuarea acţiunilor au fost pregătiţi 10 voluntari pentru organizarea şi realizarea diferitor programe”.

Potrivit spuselor sale, „în fiecare an proiectul este organizat în diferite tabere din ţară”.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2015.08.06 10:06 valeriu
    Da dumnezeu ca asa sa fie si la noi...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.