Social

PREMIERUL PAVEL FILIP A ÎNMÂNAT UNUI GRUP DE MILITARI CHEILE DE LA APARTAMENTELE DE SERVICIU

27 decembrie, 2018

Prim-ministrul Pavel Filip a înmânat joi unui grup de 335 militari cheile de la apartamentele de serviciu.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a menţionat că asigurarea militarilor prin contract cu locuinţe este o prioritate a programului „Armata profesionalizată”.

„În următorii trei ani, Guvernul este gata să soluţioneze asigurării ofițerilor și soldaților prin contract cu locuinţe de serviciu. Datorită programului de parteneriat public-privat cu compania „Energotehcomplet” astăzi este dat în exploatare un nou bloc locativ. În acest an, în cadrul unui alt program de stat „Prima casă”, 111 familii de militari şi-au primit cheile de la apartamente. Pentru mine personal, este o mare bucurie când oamenii intră în Anul Nou ca proprietari ai unei noi locuințe”, a subliniat el.

Reprezentantul companiei de construcţii, Eugen Țurcan, a spus că, conform proiectului, blocul urma să fie dat în exploatare în aprilie.

„Peste o mie de muncitori au lucrat neîncetat, pentru ca militarii să poată întâlni Anul Nou în noile apartamente. Deja în prima jumătate a anului 2019, compania va în exploatare 1600 de apartamente, care se încadrează perfect în programul „Prima Casă” ”, a spus el.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.12.27 17:41 Istvan
    Este foarte bine, numai ca prea putin din partea statului.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.