Social

​PASAGERII CURSEI DIN MOSCOVA EVITAU CONTROLUL BAGAJELOR - POLIȚIA DE FRONTIERĂ

23 aprilie, 2024

Poliția de frontieră a cerut pasagerilor care vin din Moscova să prezinte bagajele pentru control, dar pasagerii evitau controlul, - astfel a comentat poliția de frontieră reținerea pasagerilor luni seara în aeroportul din Chișinău.

Conform INFOTAG, într-un comunicat al poliției de frontieră se spune că pasagerii „au opus rezistență și au încercat agresiv să evite controlul, adresându-se cu cuvinte jignitoare și provocatoare la adresa vameșilor și a polițiștilor de frontieră”.

„Toate măsurile ulterioare au fost luate pentru menținerea ordinii publice în zona de control a bagajelor. Rezistența opusă de cetățeni a provocat disfuncționalități în procesul traversării frontierei de stat, ceea ce a condus la aglomerarea pasagerilor din alte curse care vin în Moldova”, se menționează în comunicatul poliției.

Poliția de frontieră a cerut „să nu implice autoritățile în dispute politice” și „să respecte angajații responsabili cu securitate”.

Pe rețelele de socializare s-a scris că pasagerii care au sosit luni seara pe ruta Moscova-Erevan-Chișinău au fost supuși unui control amănunțit. Aceasta se datorează faptului că aceștia au participat la un eveniment organizat de oligarhul fugit Ilan Șor și ar fi putut aduce sume mari de bani pentru finanțarea activității blocului electoral „Victorie” creat la Moscova.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.