Social

CENTRUL PENTRU JURNALISM INDEPENDENT ORGANIZEAZĂ UN FLASH MOB ÎN FAȚA AMBASADEI RUSIEI LA CHIȘINĂU DE ZIUA LIBERTĂȚII PRESEI

30 aprilie, 2024

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) va organiza un flash mob în fața Ambasadei Federației Ruse la Chișinău pe 3 mai, de Ziua Internațională a Libertății Presei. După cum au declarat organizatorii pentru INFOTAG, ei intenționează să spună un „NU” hotărât acțiunilor conducerii ruse, în semn de solidaritate și rezistență la presiunile autorităților de la Moscova asupra jurnaliștilor.

Acțiunea sub sloganul „Uniți pentru libertatea presei. Adevărul nu poate fi ascuns!” vor participa reprezentanți ai presei, apărători ai drepturilor omului și activiști civili pentru a-și exprima sprijinul pentru jurnaliștii al căror drept la libertatea de exprimare este suprimat și pentru a sublinia consecințele războiului din Ucraina pentru presa liberă și independentă.

Tot vineri, CJI va prezenta, așa cum se obișnuiește, un alt Memorandum privind libertatea presei, care va dezvălui principalele probleme ale presei din Republica Moldova pe parcursul anului trecut.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.