Economie

​PREŞEDINTELE IGOR DODON A ÎNCEPUT SĂ FORMEZE CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PREȘEDINTELE ŢĂRII

23 ianuarie, 2017

Preşedintele Igor Dodon a început să formeze Consiliul Economic pe lângă Președintele Republicii Moldova. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a anunţat pe reţelele de socializare purtătorul de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban.

Potrivit lui, noua structură va fi preocupată de „identificarea riscurilor pentru dezvoltarea economiei naționale și sectoarelor ei, evaluarea programelor și rezultatelor implementării reformelor economice”.

„Consiliul Economic se va mai ocupa de elaborarea propunerilor de soluționare a problemelor economice și dezvoltarea sectoarelor ei, perfecționarea politicii economice și instrumentelor implementării acesteia pentru asigurarea dezvoltării durabile și modernizarea economiei Republicii Moldova”, se menţionează în comunicat.

Persoanele care doresc să devină membru al Consiliului sunt rugați să expedieze scrisori de intenții (directori, experți, președinți de asociații profesionale și de business) până pe data de 14 februarie 2017, la adresa de e-mail: e.gorelova@prm.md

Consiliul Economic pe lângă Președinte a încetat să mai activeze în anul 2001, când şef al statului a devenit Vladimir Voronin.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.