cash

Economie

AMBASADA SLOVACIEI ÎN MOLDOVA A LANSAT CONCURSUL DE GRANTURI MICI PENTRU DEZVOLTAREA REGIONALĂ

14 martie, 2017
<mt_str50>

Ambasada Slovaciei în Moldova a lansat concursul de granturi mici pentru dezvoltarea regională.

Surse din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor au relatat pentru INFOTAG că proiectele depuse trebuie să vizeze sectoarele de alimentare cu apă, salubritate și gestionarea deșeurilor solide. Se va acorda prioritate propunerilor care se concentrează pe investițiile mici, de exemplu: reconstituiri de conducte locale de apă și sisteme de canalizare, revitalizarea surselor de apă, conexiuni dintre clădiri la conductele de apă și sistemele de canalizare, montare sistemelor de purificare a apei potabile, sprijin în colectarea deșeurilor municipale, crearea locurilor specializare de colectare și reciclare a deșeurilor.

La concurs pot participa organizaţii nonguvernamentale înregistrate, subiecții non-profit, autorități regionale și locale. Procedura de aplicare a proiectelor se va desfășura în două etape. În prima etapă candidații sunt încurajați să prezinte o scurtă descriere a proiectului, pe adresa skaid.sgmd@gmail.com. În a doua etapă, solicitanții selectați vor fi invitați să prezinte propunerea întregului proiect în baza formularului de cerere standard pentru contribuție financiară.

Valoarea maximă a contribuției financiare nerambursabile este de 10 mii euro pentru fiecare proiect selectat. Numărul de proiecte selectate este limitat de bugetul alocat acestei cereri de propuneri, care este de 70 mii euro. Solicitanții pot cofinanța proiectele propuse din surse proprii.

Termenul limită pentru depunerea descrierilor scurte de proiect este data de 10 aprilie. Durata maximă a fiecărui proiect este de luni, începând de la data semnării Acordului între Agenția Slovacă pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională și beneficiarul final.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.03.14 10:27 Filaret
    Ambasada lucreaza si sa ajuta in sistemul stabil.
  2. 2017.03.14 12:00 Ozea
    Mal zolotnik - da dorog!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.
Monitorul

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player

Credit-Profit
 фотографии Молдова архив photo moldova archive