Economie

LA CHIŞINĂU A ÎNCEPUT STARTUP WEEK 2017

06 noiembrie, 2017

Luni, la Chişinău a început Startup Week 2017 la care va fi discutată legislaţia în domeniul comerţului electronic, precum şi va fi lansată reţeaua Moldova Angel şi fondul investiţional Startup. Evenimentul se desfăşoară la Centrul de excelenţă în domeniul tehnologiei informaţiei Tekwill în perioada 6-10 noiembrie.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în prima zi a forumului se va discuta despre lansarea programului Startup Moldova şi dezvoltarea parcurilor IT. La eveniment participă experți locali și regionali și reprezentanți ai start-up-urilor de succes. Startup Week include peste 30 de sesiuni de lucru şi de reţea despre finanţare, marketing, vânzări şi iniţiative antreprenoriale.

Pentru marți este planificată o serie de evenimente, în cadrul cărora reprezentanții autorităților publice locale, managerii corporativi și donatorii vor discuta despre posibilitățile de utilizare a inovațiilor tehnologice în domeniul sănătății, energiei și agriculturii, dar și în domeniul finanțelor și al educației.

Ziua de miercuri va fi consacrată unui forum investiţional pentru investitorii locali şi regionali. Joi, investitorilor le vor fi prezentate 20 cele mai bune sturt-up-uri din Moldova. În ultima zi a evenimentului, centrele antreprenoriale şi companiile IT vor desfăşura ziua uşilor deschise.

Chişinău Startup Week se desfăşoară în Moldova pentru al doilea an cu sprijinul Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.