Economie

ÎN CADRUL PROIECTULUI „GAZPROMNEFTI-SM”, ÎN MOLDOVA A FOST DESCHISĂ PRIMA STAŢIE G-ENERGY SERVICE

09 noiembrie, 2017

În cadrul proiectului „Gazpromnefti-SM”, în Moldova a fost deschisă prima staţie G-Energy Service. Republica Moldova este cea de-a 13-a ţară în care este implementat proiectul de dezvoltare a staţiilor partenere independente pentru deservirea tehnică.

Stația este situată pe strada Tudor Vladimirescu din capitală. În zona de reparații a G-Energy Service, au fost amenajate șase posturi dotate cu elevatoare. Pe lângă înlocuirea uleiurilor și a lichidelor tehnice, serviciul efectuează lucrări de reparație a motoarelor și transmisiilor autoturismelor. În zona comercială a stației, personalul ajută clienţii să-şi aleagă produse pentru fiecare tip de mașină în parte.

„Programul G-Energy Service îşi extinde geografia. În Moldova vor fi deschise în curând încă trei staţii. Astfel de staţii vor fi deschise până la sfârşitul anului şi în Bulgaria şi Grecia, fapt ce arată că proiectul prezintă interes în străinătate”, a spus director general adjunct pentru Marketing și Dezvoltare Strategică al „Gazpromnefti-SM”, . Roman Zimoveţ.

Compania „Gazpromnefti – lubrifianţi” (Газпромнефть - смазочные материалы) este o întreprindere filială a „Gazprom nefti”, specializată în producerea şi comercializarea uleiurilor, lubrifianţilor şi lichidelor tehnice. Compania a fost fondată în noiembrie 2007. Producţia este fabricată pe şase platforme în Rusia, Italia şi Serbia. Compania produce anual 500 mii tone de uleiuri, lubrifianţi şi lichide tehnice de calitate.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.09 11:37 Liviu
    Cum asa, noi tot acuma dam numai pentru investitorii din Romina?
  2. 2017.11.09 11:55 Ozea
    Este foarte si foarte bine ca anume asa proete sunt realizate in Moldova noastra.
  3. 2017.11.09 11:59 Lord
    Si investitorii rusi pot sa fac la noi lucruri bune.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.