Economie

DIRECTORUL „APA-CANAL”, VERONICA HERȚA, ȘI-A DAT DEMISIA

23 mai, 2018

Veronica Herța și-a dat demisia din funcția de director al întreprinderii de stat „Apă-Canal Chişinău”. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta ea a scris pe facebook, menționând că marți, cererea de demisie a fost acceptată de către adunarea general a întreprinderii.

„Eu nu m-am ținut niciodată de funcții. Demnitatea mea este mai presus. Nici în concediu de boală artificial, cum fac alții, nu am de gând să mă duc”, a recunoscut ea și a afirmat că este mulțumită pentru faptul că timp de un an și jumătate în funcția de director „a reuşit să readucă la viaţă întreprinderea şi Proiectul (de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă și de canalizare a capitalei – „I.”)”.

Ea este bucuroasă și pentru faptul că „a reușit să lanseze mai multe proiecte pentru asigurarea unui serviciu mai calitativ consumatorilor și să readucă speranţa în ochii angajaţilor...”.

Fosta șefă a Direcției finanțe din cadrul Primăriei Chișinău a ocupat funcția de director general al „Apă-Canal” din septembrie 2016. În această funcție ea l-a înlocuit pe Constantin Becciev, care a fost demis pentru abuz de putere în urma unui audit al Curţii de Conturi. La începutul lunii mai, instanţa de judecată i-a dat câştig de cauză lui Becciev.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.05.23 15:07 Victoria
    ea este specialist cu experienta, sta stiu miltii care au lucrat cu primaria si cu Apa canal!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.