Economie

MINISTERUL AGRICULTURII DEFINITIVEAZĂ PROIECTULUI DE LEGE MENIT SĂ REGLEMENTEZE CLAR ACTIVITATEA DE ASIGURARE ÎN AGRICULTURĂ

24 februarie, 2020

Specialiştii Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului definitivează proiectului de lege menit să reglementeze clar activitatea de asigurare în agricultură. Despre aceasta a comunicat ministrul Ion Perju în cadrul şedinţei, pentru examinarea aplicării mecanismului de asigurare în agricultură, convocată de premierul Ion Chicu.

Potrivit agenţiei INFOTAG, cu referire la un comunicat de presă al Guvernului, în cadrul întrevederii a fost discutat progresul nesatisfăcător în aplicarea mecanismului de asigurare de către agricultori, examinat cadrul normativ naţional din domeniu şi experienţa insuficientă pe această dimensiune.

Ministrul Ion Perju a propus să fie folosit ca element stimulator instrumentul de subvenţionare gestionat de Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA).

Ion Chicu a solicitat responsabililor să definitiveze urgent proiectul menţionat şi să prezinte o foaie de parcurs pentru aplicarea lui.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.02.24 10:18 Ana
    Daca fermieri sunt atit de saraci atunci statu trebue sa da ajutor!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.