Economie

LIDERUL PLATFORMEI DA I-A CRITICAT DUR PE "POLITICIENII CARE TERGIVERSEAZĂ MOŢIUNEA DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI CHICU"

26 iunie, 2020

Preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, i-a criticat dur pe "politicienii care tergiversează procesul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu".

Potrivit agenţiei INFOTAG, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că "fiecare zi de menţinere a Guvernului Chicu înseamnă un pas către o un colaps sanitar şi o criză socială şi economică fără precedent".

"Platforma DA a propus un proiect de moţiune de cenzură, care presupunea şi formarea unui nou guvern - proeuropean, competent şi responsabil, în condiţiile în care Guvernul Chicu nu face altceva decât să muncească electoral în favoarea lui Igor Dodon. Însă cei mai aprigi critici ai lui Dodon şi ai guvernului actual tac acum. Nu există barbarie mai mare pentru un om care face politică decât să tacă în vremuri când oameni au nevoie să vadă că face, nu numai vorbeşte şi culege beneficiile electorale. Cu toţii am fost de acord că acest guvern trebuie să plece, dar problema nu este rezolvată", a spus politicianul.

Potrivit lui, "cei care astăzi nu susţin moţiunea de cenzură aşteaptă apocalipsa, aşteaptă alegerile, ca să se manifeste atunci".

El a respins posibilitatea creării unei coaliţii cu scopul de a aproba un nou Cabinet de miniştri.

"Platforma DA nu încheie alianţe cu grupurile şi partidele politice ale lui Şor sau Candu, Filip sau Dodon. Apelul privind demiterea Guvernului se referă la toţi deputaţii, la conştiinţa lor", a subliniat Năstase.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.