Politică

​PRIM-MINISTRUL VICTOR PONTA VA VIZITA SĂPTĂMÂNA VIITOARE MOLDOVA

20 august, 2014

Prim-ministrul României, Victor Ponta, va efectua săptămâna viitoare o vizită de lucru în Moldova.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referire la agenţia de presă Agerpres din România, Ponta a solicitat structurilor subordonate Cabinetului de miniştri să verifice realizarea proiectelor iniţiate de România întru susţinerea Moldovei.

„Săptămâna viitoare voi merge din nou în Republica Moldova, vreau să verificăm fiecare proiect în parte. Gazoductul, grădinițele, SMURD-ul, mașinile pe care le donăm pentru administrația publică pe care le aveți. Marți, la ședința de Guvern, să facem o analiză cum stăm cu toate proiectele de sprijin pentru Moldova. Cred că este esențial în această perioadă în care sunt supuși sancțiunilor de toate tipurile din partea Federației Ruse, să arătăm că-i sprijinim într-un mod concret, nu cu vorbe frumoase, ci cu lucruri absolut concrete”, a spus Ponta.

Potrivit spuselor sale, relaţiile comerciale între România şi Moldova se consolidează şi parteneriatul economic aduce rezultate vizibile. În particular România a devenit unul din principalii consumatori de mărfuri moldoveneşti şi acordă autorităţilor Moldovei susţinere totală în procesul de integrare europeană.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2014.08.20 12:54 Ana
    Relatiile noastre stau inca mai strins ce este bine...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.