Politică

​PARTIDUL COMUNIŞTILOR A APRECIAT TRECEREA FOŞTILOR SĂI MEMBRI DREPT LIMITA DISPERĂRII PDM-ULUI

09 octombrie, 2014

Partidul Comuniştilor (PCRM) a calificat trecerea foştilor săi membri din unele raioane – demonstrarea disperării Partidului Democrat (PDM).

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, citând un comunicat de presă al staff-ului electoral republican al PCRM, „cei ce au vorbit la conferinţa de presă nu au fost niciodată membri ai PCRM, iar unii din ei au fost excluşi cu mai mult timp în urmă din rândul comuniştilor”.

„Partidul Democrat din RM este la limita disperării. În zadar investesc sume fabuloase în spectacolele lor care de fapt duc la prăbuşirea şi discreditarea definitivă a acestei formaţiuni politice. Aşa-zisa conferinţă de presă de azi, regizată de PD, în care pretinşi membri ai PCRM au anunţat că părăsesc partidul şi aderă la formaţiunea lui Lupu este o dovadă în plus că banii sunt aruncaţi în vânt”, se vorbeşte în document.

PCRM consideră că „evenimentul de astăzi a fost un circ”.

„Conferinţa dată denotă faptul că Lupu şi compania sa nu mai au nici o speranţă de a obţine şansa de a ajunge în Parlament şi recurg la trucuri lipsite de inspiraţie. Tentativele de a promova partidul prin personaje care nici nu mai ştiu cine sunt şi cui servesc provoacă doar milă”, se menţionează în comentariu.

Commentarii [ 7 ] adaugă comentariu

  1. 2014.10.09 12:12 irina
    Cine mai ramina la PCRM - Reidman si Bondarenco?
  2. 2014.10.09 12:14 Zinaida
    Dl Damaschin este adaverat oligarh...
  3. 2014.10.09 16:04 Mihai
    Sa fi fost in locul acestor activisti fix in acelasi mod avea sa procedez. Care-i rostul sa mai stai in pcrm daca voronin isi de cap si nu stie pe ce planeta traieste?
    Am spus-o si o mai spun inca odata - partidul lui Voronin este un cancer pentru R.Moldova.
  4. 2014.10.09 16:07 Mihai
    Pe linga toate acestea, PD-ul intr-adevar este un partid cu viziuni sanatoase si care promoveaza in functii de stat oameni care pot sa schimbe lucrurile intara aceasta. Babuc spre exemplu - cel mai bun ministru al culturii din istoria Moldovei. Botnari, de pilda, a reusit in mai bine de un an sa reabiliteze mai multe drumuri nationale si locale decat comunistii in opt ani de zile cit au fost la guvernare.
  5. 2014.10.09 16:13 Vasile
    pai ce o s amai spuna comunistii, ca doar nu o sa arate ca mor de ciuda, as aprecum si este. Dar scuza rupe de tot, mai buna nici nu putea gindi comunistii. Sa invinuesti partidul care-ti fura electoratul de faptul ca se afla la limita diperarii. E nostim, la limita disperarii erau acei membri ce au plecat la PD sa se regaseasca in politica si nu in obositoare formatiune comunista.
  6. 2014.10.09 16:13 Stanislav
    Ha ha, ce prostii, sa califici evadarea membrilor de partid spre o alta formatiune care evident ca este mai puternica si dupa rezultatul sondajelor posibil ca PD sa acumuleze un scor de solid. Gestul acestor primari poate ca mai degraba sa fie calificat ca un calcul de a se mentine in politica si un mod de exprimare de sustinere a cursului de integrare in UE.
  7. 2014.10.09 17:16 Igor, Cahul
    PCRM se destrama. Membrii de partid pierd tot mai multi increderea in Voronin. Ei vor sa aiba viitor politic, de asta cei mai multi pleaca spre PDM.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.