Politică

​… IAR LIBERALII CONSIDERĂ CĂ A PLECAT DE DRAGUL FUNCŢIEI

03 noiembrie, 2014

Anunţul fostului ministru al Apărării, Vitalie Marinuţa, privind intenţia de a adera la Partidul Denocrat (PDM) demonstrează dorinţa sa de a obţine sprijinul unui partid şi de a obţine o funcţie înaltă, consideră deputatul din partea Partidului Liberal (PL), Gheorghe Brega.

Solicitat de corespondentul „INFOTAG”, liberalul a spus că „oamenii obişnuiţi să trăiască bine nu pot renunţa aşa uşor la tot, şi cele întâmplate cu Marinuţa au demonstrat această afirmaţie”.

„La momentul actual, partidele de la guvernare se ghidează de o singură doctrină – banii. Regret că Marinuţa a coborât atât de jos. Când el şi alţii au trădat PL toţi înţelegeau că acest funcţii sunt temporare, cel mult pe un an. A venit timpul să decidă – vrei să te retragi sau te avânţi după noi funcţii. Nu trebuie de uitat că până la PL Marinuţa a fost membru al Partidului Comuniştilor. I-a mai rămas să adere la încă 2-3 partide şi atunci vom putea spune că a fost în toate”, a spus Brega.

Vice-premierul, vicepreşedintele Partidului Liberal-Reformator, Tatiana Potâng, a preferat să nu-l critice pe fostul coleg, menţionând doar că „şi-a făcut alegerea”.

„Marinuţa a spus cu câteva luni în urmă că pleacă din politică. Spre diferenţă de alţi membri ai PLR, care au anunţat că aderă al PDM, cel mai probabil pentru bani, el a procedat mai omeneşte”, a spus ea.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.