Politică

​„PARTIDUL NOSTRU” NEAGĂ INFORMAŢIA DE CREARE A ALIANŢEI ŞI FRACŢIUNII COMUNE CU PDM

13 iulie, 2015

„Partidul Nostru” (PN), condusă de primarul de Bălţi, Renato Usatîi, neagă informaţia cu privire al crearea unei alianţei şi a fracţiunii comune cu reprezentanţii Partidului Democrat (PDM) în consiliul orăşenesc Vulcăneşti.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referire la serviciul de presă al PN, conducerea consiliului orăşenesc a fost ales cu ajutorul voturilor ale doi consilieri PDM şi doi independenţi, care nu au nimic legătură cu fracţiunea PN.

„PDM nu a putut forma fracţiune, deoarece are doar două mandate. Iar din fracţiunea noastră ei nu fac parte”, au spus reprezentanţii formaţiunii politice.

Potrivit PN, situaţia dată s-a întâmplat din cauza lipsei de dorinţă a fracţiunii Partidului Socialiştilor (PSRM) de a participa la formarea alianţei, refuzând să participe la vot.

Totodată, pe site-ul www.gagauzinfo.md a fost publicat un video de la şedinţa consiliului orăşenesc, în cadrul cărei preşedintele fracţiunii PN, Mihail Cilioglo, a anunţat despre formarea fracţiunii, cărei i s-au alăturat consilierii independenţi Serghei Tiuliu şi Sergiu Ioneţ, precum şi doi consilieri din PDM, în rezultat fracţiunea având o componenţă de 12 consilieri.

Însă, „Partidul Nostru” afirmă că Colioglo a greşit în momentul în care a anunţat numărul membrilor fracţiunii, din care nu fac parte consilierii democraţi.

După cum a relatat anterior „INFOTAG”, joi consiliul orăşenesc Vulcăneşti a desfăşurat o şedinţă, în cadrul cărei a fost aleasă conducerea. Preşedinte al consiliului a fost ales Serghei Tiuliu (PN), vicepreşedinţi – Valeri Copuşciulu (PDM) şi Valeri Cernev (PN). De asemenea, au fost aleşi doi viceprimari – Ivan Creţu (PN) şi Cornel Costanda (PDM).

Commentarii [ 7 ] adaugă comentariu

  1. 2015.07.13 12:32 Elena
    Renato! Numai innainte!
  2. 2015.07.13 12:33 Vlad
    Partidul nostru pedte trei ani si jimatate trebue ste in parlament!
  3. 2015.07.13 12:35 Victor
    Trendacuma creste numai la Renato Usatiii!!!
  4. 2015.07.13 15:28 Iulian
    Partid extremist care sper sa dispara de pe arena politica tot asa de repede cum si a aparut.
  5. 2015.07.13 15:29 Alisa
    Cred ca daca cei de la PD si au facut acest pas apoi doar s-au folosit de ei, pacat, doar strica din imagine.
  6. 2015.07.13 15:51 Mihai
    Partidul lui Hrenato este un partid in curind se va destrama. De obicei asemenea gen de partide nu se tin prea mult timp. O sa vedeti ca o sa iasa la iveala nista cacaturi pe care le-a facut Hrenato in tinerete si acesta indata o sa fuga din Moldova, iar partidul sau se va duce pe apa simbetei.
  7. 2015.07.13 17:37 Vasile
    Nu cred eu ca democratii sa fi votat un reprezentant al extremistilor. Deoarece cam peste tot unde au facut aliante si au votat si PD-ul au votat presedinti pro Europeni si atit.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.