Politică

​MAIA SANDU CREDE ÎN ABILITATEA PARTIDELOR DE DREAPTA LA DE A ÎNAINTA UN CANDIDAT COMUN LA PREZIDENŢIALE

01 iulie, 2016

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, nu pierde speranţa că partidele de dreapta vor putea înainta un candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, despre aceasta ex-ministrului a vorbit joi seara, la un post privat de televiziune, subliniind că PAS nu va forma „coaliţie cu liderul Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon”.

„In primul rand, el este anti-european, are alte viziune fata de ale noastre, se opune integrarii europene. In al doilea rand , eu cred ca Dodon face jocul actualei guvernari”, a remarcat tânăra politiciană, considerând prioritar şi important de a schimba puterea din RM.

Maia Sandu a numit prioritare pentru PAS „alegerile parlamentare anticipate”, care sunt pe agenda partidului său.

„Este important sa schimbam aceasta guvernare. Este departe de reforme si de realizarea foii de parcurs”, a spus liderul PAS, având dubii că actuala clasă politică „va elucida furtul miliardului”.

Liderul PAS este convinsă că pentru soluţionarea acestei sarcini este necesar sa fie aleasă la conducere o altă clasă politică.

Vorbind despre candidatul comun la funcţia de Preşedinte din partea forţelor politice de dreapta, liderul PAS a menţionat că negocierile între Platforma DA (Andrei Năstase), PAS, Partidul Liberal Democrat (Viorel Cibotaru) şi Partidul Popular European (Iurie Leancă) vor continua şi, cel mai probabil, se vor termina cu succes.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.