Politică

​ILAN SHOR ÎNDEAMNĂ LOCUITORII ORHEIULUI SĂ BOICOTEZE ALEGERILE PREZIDENŢIALE

24 octombrie, 2016

Primarul de Orhei, Ilan Shor, aflat în arest la domiciliu pentru escrocherii financiare, condamnă „abuzurile din Moldova”, inclusiv excluderea din cursa electorală a candidatului mişcării „Ravnopravie”, Inna Popenco.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în declaraţia lui Şor, transmisă prin intermediul avocaților, se menţionează că alegerile prezidenţiale din Moldova sunt „un show regizat de mult timp, în care sunt implicați cei de la putere, dar și reprezentanții așa-numitei opoziției de dreapta”.

„La început, l-au tras pe sfoară pe Năstase, pentru ca să se retragă din cursa electorală, așa cum el într-adevăr nu a avut vreo înțelegere cu puterea. După care, ei și-au continuat proiectul elaborat cu mult timp înainte (cu Maia Sandu – „I.”). Eu nu mi-aș dori să mă pomenesc în locul lui Năstase când va înțelege că a fost tras pe sfoară, dar nici în locul celor care vor merge duminică la vot, iar mai târziu vor afla că au fost folosiți doar în scenariul diabolic”, a declarat Şor.

Potrivit lui, „în ciuda acestui circ electoral, noi vom continua să ajutăm persoanele în vârstă, pensionarii și veteranii. Magazinele sociale vor fi deschise și vor funcționa în toată țara”.

„Puterea crede că, prin samovolnicia sa, ne-a oprit? Dimpotrivă, prin acțiunile lor, ei ne-au transformat într-o adevărată forță politică. Puterea a treia! Și noi vom continua lupta noastră. Până la victorie!”, a subliniat Şor, care a îndemnat locuitorii Orheiului să nu meargă la vot, pentru „a le da o lecție regizorilor din umbră ai acestui show electoral”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2016.10.24 16:12 Stas
    Zece candidati, cum noi putem sa alegem unu, care sa fie cel mai bun pentru Moldova?
  2. 2016.10.25 08:52 Mafia
    Carta Ilana Sora uje bita davno!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.