Politică

​AGENŢIA INFOTAG ORGANIZEAZĂ DEZBATERI PUBLICE ALE CANDIDAŢILOR LA FUNCŢIA DE PREŞEDINTE IGOR DODON ŞI MARIAN LUPU

26 octombrie, 2016

Joi, la „Casa Sărbătorii” (str. Ghioceilor, 1), vor avea loc dezbateri publice ale candidaţilor la funcţia de preşedinte al Moldovei din partea Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon, şi Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu. Dezbaterile sunt organizate de agenţia INFOTAG. Acestea vor începe la ora 15.00 şi vor dura o oră şi jumătate.

Directorul agenţiei INFOTAG, Alexandru Tanas, a menţionat că „dezbaterile sunt organizate ţinând cont de interesul mare pe care îl are societatea pentru alegerile directe ale preşedintelui”.

„Multe posturi de televiziune desfăşoară dezbateri în această campanie electorală, însă noi aşa şi nu am văzut dezbateri adevărate. Şi aici nu e vina organizatorilor, ci e problema candidaţilor. Din cauza ambiţiilor personale şi a unor principii, unii candidaţi nu vin la dezbateri cu alţi candidaţi. Cineva vine, iar altcineva îşi trimite la dezbateri reprezentanţii. Asemenea dezbateri cu un candidat sau cu reprezentanţii lor nu sunt interesante. Desigur, ar fi bine să desfăşurăm dezbateri şi cu alte perechi de candidaţi, însă numai Igor Dodon şi Marian Lupu s-au provocat la duel şi au acceptat să desfăşoare dezbateri pe o platformă organizată şi oferită de agenţia INFOTAG”, a menţionat Tanas.

Potrivit lui, aceasta este o experienţă nouă pentru agenţia INFOTAG, care activează pe piaţa informaţională a Moldovei din 1992.

„Sperăm că totul va fi bine. Dacă dezbaterile se vor desfăşura cu succes, posibil că vom continua această practică. Mai avem şi turul doi, iar degrabă vor fi şi alegerile parlamentare”, a spus Tanas.

Dezbaterile candidaţilor la funcţia de preşedinte al Moldovei vor fi transmise în direct. Semnalul transmiterii va fi accesibil pe două canale pe youtube - https://www.youtube.com/watch?v=xDvIqjfOF9Q şi https://www.youtube.com/watch?v=pJmHeVLUP6U

Commentarii [ 6 ] adaugă comentariu

  1. 2016.10.26 13:01 Grigore
    Mai bine era si cu doamna Sandu!
  2. 2016.10.26 13:04 Horia
    Am ipresie ca dl Dodon este mult mai pragmatic de chit dl Lupu. Marian Ilici mult vorbeste cheste teoretice, chind noi asteptem ceva concret in viata noastra de fie care zi.
  3. 2016.10.26 13:32 Olesea
    Bravo, ca ei sunt gata in direct sa dezbata cu inimea deschisa.
  4. 2016.10.26 13:34 Serhio
    Se vedem ce sa fie, pinna chind nu este clar daca dl Lupu poate sa esa in turul doi.
  5. 2016.10.26 15:11 ProEuropa
    Cat nu se vor stradui nici unul din ei nu va fi presedinte. Lumea ii uraste pe hoti si tradatori de neam. Show electoral pentru rataciti
  6. 2016.10.26 15:13 Dr.Mazur Marin
    Mazur Marin. Rog să nu cântați legenda cuiva. Erați înțelepți, luptători,ce se întâmplă?Unde sunt planurile bine determinate cum spune Pavel Macovei? Enumerați! Eu am trecut acest ABC la o școală prestigioasă ca MГУ, apoi Ministerul economiei naționale, Academia bancară din Germania, coautor al leului mold. S-au arătat ca doi teoreticieni fără soluții. Nu dorim categorii filozofice. Se cer soluții în timp de 6 luni, dar nu de la......Discriminare totală. Nu ei pun condiții cu cine să facă dezbateri, ci jurnaliștii independenți și puternici, societatea civilă. Au luat prea multă apă în gură? Pe banii partidelor ați scris BANERELE? Cum a să fie trecute aceste cheltuieli? De ce faceți propagandă numai la doi candidați Domnilor. Spectacol a unui actor! Cine este regizorul? Moderatorul? Nu se știe?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.