Politică

​IGOR DODON: PARTIDUL SOCIALIŞTILOR NU VA FACE COALIŢII CU PARTIDELE LUI PLAHOTNIUC DUPĂ ALEGERILE PREZIDENŢIALE

28 octombrie, 2016

După alegerile prezidenţiale, Partidul Socialiştilor (PSRM) va rămâne în opoziţie şi va face coaliţii cu partidele controlate de Vlad Plahotniuc. O declaraţie în acest sens a făcut, vineri, în cadrul unui briefing, candidatul PSRM la funcţia de preşedinte, Igor Dodon.

Potrivit agenţiei INFOTAG, socialistul a pregătit un „angajament public candidaților la funcția de președinte”, pe care l-a semnat în fața jurnaliștilor.

Printre punctele angajamentului el a dat citire doar unuia: „În calitate de candidați la funcția de președinte, promitem că președintele categoric nu va accepta aranjamente și coaliții politice cu partidele oligargice, controlate de Vlad Plahotniuc și nici orice alte colaborări cu el”.

Dodon a făcut apel şi către ceilalţi candidaţi să semneze acest angajament, în special, către liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu. El a invitat candidaţii la ora 13.00 la oficiu pentru a semna angajamentul în cauză.

„Noi știm că Plahotniuc v-a susținut deja în campania electorală și trebuie să vedem „Who is Who?”, s-a adresat Dodon către Sandu.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2016.10.28 14:48 Nadejda
    Idea cu asa acordul este buna pentru Dodon si rea pentru Sandu...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.