Politică

PARTIDUL SOCIALIŞTILOR ŞI-A EXPRIMAT REGRETUL ÎN LEGĂTURĂ CU INCIDENTUL PRODUS LA AMBASADA SUA

27 februarie, 2017

Partidul Socialiştilor (PSRM) şi-a exprimat regretul în legătură cu incidentul produs la Ambasada SUA cu implicarea unui membru PSRM. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a scris secretarul executiv al formaţiunii, deputatul Vlad Batrîncea, pe pagina sa de facebook.

În ajun, a fost reţinută o persoană care a lăsat în faţa Ambasadei americane o geantă suspectă. Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat de 37 de ani pe nume Andrei Colesnic. În timpul percheziţiei sale a fost găsit carnetul de membru al PSRM. Inculpatul a declarat că „a vrut să verifice reacţia serviciului de pază al ambasadei”.

„Ceea ce s-a întâmplat în fața Ambasadei SUA este un incident regretabil și foarte dubios. Va fi cercetată identitatea acelei persoane, modul în care a devenit membru PSRM, motivele ei, pentru a înțelege care a fost cauza reală a acelui gest urât. Bănuim că e vorba de o înscenare, de o diversiune orientată spre discreditarea PSRM. Activiștii noștri sunt disciplinați, corecți și nu își permit asemenea comportamente total deplasate ca cel din fața ambasadei”, a declarat Batrîncea.

El şi-a exprimat regretul că „imaginea PSRM a fost într-un fel sau altul asociată cu acel caz și ne pare rău de emoțiile prin care a trecut ambasada americană”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.